Novo masovno ubistvo u Srbiji

U toku jučerašnjeg dana Srbiju je potreslo još jedno masovno ubistvo.

Osam osoba je ubijeno, a više od 10 ranjeno u pucnjavi kod Mladenovca, pošto je na njih napadač pucao iz automatskog naoružanja. Za napadačem traga oko 600 pripadnika specijalnih jedinica.

Povređeni u noćašnjoj pucnjavi u Mladenovcu zbrinuti su u više bolnica u Beogradu i Smederevu.

Dve teže povređene osobe stare 21 i 23 godine dovežene su u KBC Dragiša Mišović gde su operisane ali su i dalje životno ugrožene, prenosi RTS-a.

Tokom noći povređeni su dovoženi i u Urgentni centar KCS i u bolnicu „Sveti Luka“ u Smederevu, gde je rađena trijaža prema stepenu povreda.

U smederevsku opštu bolnicu „Sveti Luka“ tokom noći je primljeno deset osoba, četiri osobe su preminule, tri osobe su trasportovane dalje za Beograd, a tri su operisane i nalaze se u stabilnom stanju.

Osmoro ranjenih koji su hospitalizovani u Urgentom centru su stabilno. Ministar policije Bratislav Gašić izjavio je da je reč o terorističkom aktu. Počinilac U.B(21) je uhapšen.

3 comments on “Novo masovno ubistvo u Srbiji

  1. Oduzmite im oruzje

    Policija da oduzme svo oruzje civilima. Sta ce civilima oruzje? Svaki drugi ima legalno oruzje, da ne pricam o nelegalnom. Sta hoce neko d akaze da su ovi u kuci ovog lika imali legalno kalasnjikov i punu vikendicu oruzju? Da se proglasi vanredno stanje i da se oduzme svo oruzje civilima, imali dozvolu ili ne!

    Reply
  2. Rada

    Ružići i Gašiću,podnesite ostavke,to bi bio moralan i ljudski čin.Gašiću gde ti je bio školski policajac dok se pucalo,da se nalazio u blizini čuo bi pucanj i reagovao bi.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.