Povereništvo SSP: SNS zaboravila obećanja data gradjanima

Povereništvo Stranke slobode I pravde izdalo je saopštenje za javnost u kom navodi da je grad važniji od političkih razmirica. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Nažalost, ni tako važan dan, dan u kome se obeležava Dan Valjeva, ne može proteći bez pokušaja „gospode“ iz SNS-a da „uberu“ po neki, „sitni“, politički poen.  Umesto da uvaženim sugrađankama i sugrađanima čestitaju Dan Valjeva, politički „maheri“ dosetili su se da povodom ovog važnog dana izađu u javnost kroz saopštenje „skaradnog“ naziva: „Mi gradimo, Socijalistička Partija Srbije sa opozicionim saradnicima obmanjuje građane Valjeva“. Želimo i u ime gospode iz SNS-a da se izvinimo svim građanima Valjeva, jer je i nas kao i Vas, sramota njihove sramote.

Saopštenje očigledno „sklepano“ na brzinu, kao što su i izborna obećana zaboravili brzo nakon izbora, počinje rečenicom: „Mi imamo čime da se pohvalimo i kažemo da smo uradili ono što smo i obećali“.

Jedno se „dotičnima“ mora priznati, odlični su u zaboravljanju, obmanama i manipulacijama. Krenimo redom. Zaboravili su politički „lisci“ obećanje da će rekonstruisati bolnicu, o čijem značaju za život svakog od nas je suvišno i govoriti. O gasifikaciji kojom bi se smanjilo zagađenje vazduha da i ne govorimo. Predmet – „Zaboravljanje obećanja datih  građanima Valjeva“ položili su sa čistom 10-kom. Njihova obećanja možemo do sutra da nabrajamo…

Istinu, oni nazivaju dvojako, zovu je obmana i manipulacija.

Dragi građani Valjeva želimo da Vam čestitamo Dan Valjeva.

„Gospodi“ iz SNS-a dobronameran savet: Politička prepucavanja sa političkim neistomišljenicima i „jeftine“ pokušaje „ubiranja“ političkih poena ostavite za neki drugi dan.

Grad Valjevo je iznad svake političke partije.

STRANKA SLOBODE I PRAVDE

Povereništvo Valjevo“

7 comments on “Povereništvo SSP: SNS zaboravila obećanja data gradjanima

  1. Realno gledano

    Sta su zaboravili? Preko 2/3 stvari koje je Lazar rekao su vec zavrsili ili u fazi realizacije! Brze trake, fabrike su blizu otvaranja, pa i ta industrijska zona je mogla biti uradjena u poslednjih 30 godina, cekala je ovaj saziv da i to resi, pa gerentoloski, dolazi gas za par meseci, dva vrtica se grada budzetom grada, ulice se po gradu rade i to su sve vidljive stvari, ne mogu da se ospore. Mozda nekad ne znaju da se izreklamiraju, nekako ovde rade rutinski, ali kad su te vece stvari nije se 20 godina vise radilo u Valjevu, nego sad. Gde su argumenti? Mrsavo vam je saopstenje, puno demagogije i nista niste rekli konkretno, sta je problem i slicno? Oblasti obuhvacene budzetom su nikad vece i za svaku oblast se odvajaju rekordna sredstva. U poljoprivredi se pre par godina krenull sa 5 miliona dinara, a sad milion evra za poljoprivredu u 2023. To su stvari koje treba posteno sagledati, na stranu politika. Ja gledam realno i zato cu sns da glasam, a o Vucicu da i ne govorim, on je covek iznad svih zajedno decenijama, svaka mu cast.

    Reply
    1. Boban

      Jel Vas ŠIZOJE disciplinovao preko Jovanjice Sava Male Helikoptera Starleta u Vladi Potapanja manastira i svetinja Kupljenih diploma …. da pričate ovako.

      Reply
  2. Smoreništvo

    Xexexexe kakvi ste carevi. Zezali ste naprednjake za povereništvo, šta je sad? I kakvo crno povereništvo, recite lepo da vam je ostao samo Gordan u Valjevu?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.