POKS:Analiza rada

      3 коментара на POKS:Analiza rada

U Valjevu  je održan zajednički sastanak Gradskog odbora Valjevo i Kolubarskog Okružnog odbora POKS-a , a tim povodom POKS je izdao saopštenje za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Predsedavali su Đorđe Marković, Predsednik Gradskog odbora POKS-a Valjevo i Mirko Jović član Predsedništva POKS-a zadužen za Kolubarski okrug.

Analizirali smo delovanje u prethodnom periodu.

Posebno je analiziran Izborni dan u Valjevu i rad info službe Gradskog odbora.

Iskazano je zadovoljstvo pokazanim interesovanjem i angažovanjem članstva GO Valjevo u toku Izbornog dana.

„Posebno smo ponosni na veliko jedinstvo pokazano prilikom izbora Predsednika Gradskog odbora i nakon toga Gradskog  odbora naglasio“, je Đorđe Marković, ističući da je svestan velike odgovornosti koju mu je dodelilo članstvo izborom, u kome je učestvovalo 80% članstva stranke.

Utvrđeni su principi delovanja Predsedništva i Izvršnog odbora Gradskog odbora Valjevo.

Konstatovano je da teme saopštenja za javnost i konferencija za medije nailaze na razumevanje medija i podršku građana  Valjeva i Kolubarskog okruga.

Sekretarijat GO je izvestio da je izvršena revizija članstva u Ljigu, i da je u toku revizija članstva u opštini Ub. U te dve opštine će brzo biti imenovani Poverenici koji će pripremiti Izborne skupštine Opštinskih odbora POKS-a u te dve opštine.

Pohvaljen je sistenatičan rad Nikole Milosavljevića Predsednika Opštinskog odbora POKS-a Mionica i odbornika POKS-a u Skupštini Mionice.

Portparol POKS-a Valjevo, Marija Mitrović Ilić”

 

3 comments on “POKS:Analiza rada

  1. Istina

    Pitanje za POKS, koliko članova imate u GrO?
    I još nešto, da li u stvarno mislite da može da se promeni uređenje Srbije? Ja mislim kao i većina građana da ne može, nego samo vaši lideri pokušavaju da uzmu deo slasti od vlasti u Srbiji i ništa više.
    Navedite mi jedan primer neke manje organizacije da istinski želi da Srbiju promeni na bolje za sve građane? Pa nema niko!
    Primer vam je DS kojeg su cepali zbog ličnih interesa pojedinaca. Pa ne mislite valjda da je Tadić mislio da može sa novom strankom da osvoji vlast i menja Srbiju, pa nije. On se borio da bude u centru pažnje i da dobije malo kolača… E takvi su Srbi, nažalost u većini, prodane duše, šlihtare i poltroni.
    Pa da ima volje, mogli bi sutra da se ujedinite, okupite kritičnu masu, zbrišete ovo zlo sa vlasti i krenete u izgradnju sistema u Srbiji gde neće biti važno ko će vladati, jer će morati da sluša narod, a ne obrnuto kao danas. Ali na svakom skupu, protestu, nastavnika, tužilaca, poljoprivrednika… nema više od 1000 građana. Gde su građani? Ko je zaboravio na građane? Građani su u strahu!
    Ja, Demokrata 30 godina, sam izgubio poverenje u sve političke opcije…
    Omladino, vreme je da uzmete stvar u svoje ruke, ili bežite iz ove proklete avlije.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.