Odličan nastup na kupu Šampiona u Banji Koviljači

U nedelju 5. februara, održan je tradicionalni karate turnir „Kup Šampiona“ u Banji Koviljači. Turnir je organizovan od strane karate kluba Šampioni iz Banje Koviljače. Na truniru je nastupilo 25 klubova iz Srbije i Republike Srpske sa oko 150 takmičara u raznim uzrasno-takmičarskim disciplinama.

Karate klub 014 Valjevo, nastupio je sa 22 takmičara, koji su imali odlične nastupe i osvojili 22 medalje što je rezultiralo i time da je naš klub zauzeo treće mesto u generalnom plasmanu usled čega je i nagrađen adekvatnim peharom. Pojedinačno odličja su osvojili: Zlatne medalje u svojim takmičarskim disciplinama osvoji su: Ana Živanović, Jovana Marković, Bogdan Pavlović i Lena Aćimović. Srebrnim odličjem okotili su se : Ivana Matić, Marija Marković, Lazar Pavlović, Matija Marković i Uroš Divnić, dok su bronzu osvojili: Jovana Milovanović, Luka Goloskoković, Anja Nikolić, Anđela Sekulić, Sara Nešić, Iva Krsmanović, Tamara Dražić, Dina Drinčević, Ksenija Kosić, Željko Ranković, Aleksa Matijević, Danica Milivojević i Lana Pavlović.

Turnir u Banji Koviljači bio je dobar test pred karate turnir koji će se održati u Valjevu 11.02.2023 godine u sportskoj hali student, 11 memorijal Svetlana-Ceca-Radojević.

Uprava kluba i trenerski tim: Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić zadovoljni su postignutim rezultatima na turniru u Banji Koviljači, ovakvi rezultati prvenstveno najmlađih takmičara ohrabruju.

Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje karate sporta da u subotu 11.02.2023 godine od 11 časova dođu i halu student i uživaju u prazniku karatea u našem gradu a mi ćemo se potruditi da kao i uvek budemo dobri domaćini.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.