Čestitka gradonačelnika povodom Božića

Pravoslavnim vernicima i Episkopu valjevskom g. Isihiju čestitku povodom Božića uputio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković:

Preosvećeni Vladiko,

Danas, na Badnji dan, zahvalni smo što Božić dočekujemo u miru, zdravlju, što živimo u zemlji koja uprkos svim teškoćama u kojima se svet nalazi, podiže standard života svojih građana. Ujedinjeni u veri u Hrista, u veri da nas čeka bolje sutra, zajednički se možemo izboriti sa svim nedaćama sa kojima se savremeni svet susreće. Bratska ljubav, porodična sloga, zajednički rad, neka nam i ovog Božića budu stubovi oko kojih ćemo se okupljati i graditi bolji život!

Svim vernicima Srpske pravoslavne crkve, monaštvu i sveštenstvu Eparhije valjevske i Vama lično, upućujem čestitke povodom najradosnijeg praznika – Božića!

HRISTOS SE RODI – VAISTINU SE RODI

Gradonačelnik Valjeva

Lazar Gojković „

2 comments on “Čestitka gradonačelnika povodom Božića

  1. Valjevac

    Gradonacelnice zar nije dovoljno sto vas i vase saradnike apsolutno NIKO u ovom gradu ne voli pocevsi od svih umnih pametnih pa sve do onih drugih ostalih …. Sta vam to govori ?! Vi se i dalje oglasavate …. Srecan i vama Bozic ali verovali ili ne na prvi pogled vi kad cestitate, cak i ovaj praznik to na prvi pogled iz perspektive obicnog coveka deluje kao ruganje … Neka mi oprosti Bog na ovakvom komentaru cak i vi bez obzira na sve. Ali to je zaista tako verovali vi nama sugradjanima ili ne .,… Zasto ne odete sa vlasti i ne sklonite se …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.