Veće usvojilo programe javnih preduzeća za 2023.god- Beljić direktor JP Kolubara

Za razliku od prethodnih godina, programi poslovanja javnih preduzeća ove godine usvojeni su pre ulaska u narednu godinu. Gradsko Veće prihvatilo je I predlog Kadrovske komisije da na mesto direktora u preduzeću “Kolubara” bude imenovan Ivan Beljić.

Gradsko Veće je prihvatilo programe poslovanja za 2023. godinu i to JKP – a „Vidrak“, „Polet“, „Toplana“, „Vodovod“, JP za upravljanje i korišćenje regionalnog višenamenskog hidrosistema Stubo – Rovni „Kolubara“, Turističke organizacije Valjevo i REC „Eko – Tamnava“ Ub.

Na jučerašnjoj  sednici , prihvaćena su rešenja o davanju saglasnosti na programe korišćenja subvencija iz budžeta grada Valjeva JKP – a „Vidrak“, „Polet“, „Toplana“, „Vodovod“, REC „Eko – Tamnava“ doo Ub i JP za upravljanje i korišćenje regionalnog višenamenskog hidrosistema Stubo – Rovni „Kolubara“ za 2023. godinu.

Prihvaćen je predlog rešenja o davanju saglasnosti na program obavljanja dimničarskih usluga za 2023. godinu JKP „Toplana“ Valjevo, kao i Odluka o određivanju cene dimničarskih usluga.

Članovi Veća su prihvatili predlog rešenja o imenovanju direktora JP za upravljanje i korišćenje regionalnog višenamenskog hidrosistema Stubo – Rovni „Kolubara“. Za direktora je imenovan Ivan Beljić, master poslovni informatičar iz Valjeva, na period od četiri godine. Beljić je nedavno na ovo mesto u JP Kolubaru imenovan za vršioca dužnosti direktora

Grad Valjevo već je doneo odluku o budžetu za 2023. godinu, a usvajanjem programa na prethodnoj sednici Veća, ustanova , a sada I javnih preduzeća, stvoreni su uslovi da predvidjene aktivnosti na realizaciji  programa budu blagovremeno I realizovane.

20 comments on “Veće usvojilo programe javnih preduzeća za 2023.god- Beljić direktor JP Kolubara

 1. Миле Шампион

  Бељић је честит човек и јако педантан у сваком послу, знам га одавно. Једно од ретких кадровских решења којем сам се обрадовао у последњих 20 година, али онако искрено.

  Reply
   1. Jer idioti

    To prijatelju zna ceo grad. Ne mora niko da nam kaze.
    A tebe izgleda bas zulja Djoka. Ako, moram mu opet cestitati kad ga sretnem na tome sta vam radi.

    Reply
 2. Branko

  Čestitam Ivanu Beljiću od srca,na postavljenju za direktora JP Kolubara,i želim mu uspešan rad.

  Reply
 3. Ruzica

  Veće usvojilo programe javnih preduzeća za 2023. godinu i to je veliki uspeh za JP Kolubara i njenog direktora gospodina Beljića. Ovo je znak da se kompanija razvija i da se nalazi na pravom putu da postigne svoje ciljeve. Čestitke direktoru Beljiću i ostalim članovima JP Kolubara na ovom impresivnom postignuću. Ovo je dokaz da su sposobni da uspešno posluju i da se ne boje da se suočavaju sa izazovima. Verujem da će JP Kolubara nastaviti da se razvija i da će postizati još veće uspehe u budućnosti. Čestitam!

  Reply
  1. Danijela

   Sve čestitke Ivanu Beljiću. Zasluženo je dobio tu poziciju direktora, verujemo da će uspeti u svojim ciljevima. Ivanu želim sve najbolje i najlepše, verujem da će u svom radu imati puno uspeha.

   Reply
 4. Simče

  Ivan je pametan, vredan i pre svega pošten momak. Želim mu sve najbolje u daljem radu, srećno!

  Reply
 5. Srdjan Kosic

  Nikada ranije nije uradjeno ovo, da se usvoje programi pislovanja javnih preduzeca na kraju godine, obicno je to bio pocetak kalendarske godine, a opet za tu godinu. O svemu se misli i radi na vreme. Svaka cast!

  Reply
 6. Ime

  Čestitam ime! Koliko te poznajem, verujem u tebe i tvoje kvalitete da ces biti odlican nosilac funkcije koja ti se dodeljuje.

  Reply
 7. sin anarhije

  Ugasite POLET jednom za svagda , krstite ga kako hocete , ostavite minimum zaposlenih i eto vam infrastrukture za siri reon grada , …. ali dzaba vam novci da ne kazem fakulteti kad mozga nema ….

  Reply
 8. Taki

  Dosta posla je pred preduzećima i ustanovama u novoj godini. Valjalo bi da ono što su predvideli programima i ostvare. Što se Beljića tiče, čini mi se da je „Kolubara“ dobila zbilja ozbiljnog, posvećenog i ambicioznog rukovodioca, tako da bi u perspektivi, u narednim godinama, mogli da ostvare svoju prvobitnu namenu u vidu vodosnabdevanja na regionalnom nivou.

  Reply
 9. Aleksandra

  Ivan Beljić je jedan izuzetno fin, kulturan ali takođe sposoban i kadar mlad čovek-a pri tom i školski 🙂 Veliko mi je zadovoljstvo da pročitam ovu vest, i želim mu puno uspeha!

  Reply
 10. Stari Valjevac

  Sta je za vas uspeh ?! Nakacili ste se ovde i ostavljate komentare jedni za druge zato sto se svi zajedno bogatite na racun gradjana … Pogledajte malo okolinu oko sebe kako narod zivi. Sram vas bilo prokletnici i lopovi.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.