Odličan rezultat na kupu Uže Srbije

Karatisti kluba 014 iz Valjeva , nastupili su na Kupu uže Srbije u kategoriji poletaraca, Pionira i Nada. Kup je održan u sportskoj hali Atenica u Čačku u organizaciji Krate saveze uže Srbije, na kupu su nastupili svi klubovi iz saveza uže Srbije oko 200 klubova sa oko 850 takmičara u raznim sportskim kategorijama. takmičari karate kluba 014 iz Valjeva njih 10 nastupili su u 15 pojedinačnih i jednoj ekipnoj disciplini.

Kata tim Nada u sastavu Ana Živanović, Tamara Dražić i Ivana Matić osvojio je drugo mesto i srebrnu medalju, pojedinačno: Ana Živanović osvojila je dve srebrne i jednu bronzanu medalju, Tamara Dražić jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju, Ivana Matić jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju, Dina Drinčević srebro, Ognjen Drinčević bronzu, Luka Goloskoković bronzu, Ksenija Kosić bronzu, Anđela Mitrović jedno srebro i jednu bronzu. Naši takmičari Sara Nešić i Đorđe Mitrović su pružili odlične partije ali nisu uspeli da se domognu nekog od odličja.

Kup Uže Srbije je ujedno i kvalifikacioni turnir za Kup Srbije i spada u red najznačajnih i najtežih karate turnira u Srbiji. Rezultati naših takmičara dobar su pokazatelj da rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i trenerskim timom u sastavu Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić klub vode odgovorno i kvalitetno. U narednom periodu predstoje nam pripreme za Kup Srbije i državna prvenstva u 2023 godini.

1 comment on “Odličan rezultat na kupu Uže Srbije

  1. radovan

    Cestitam mladim sportistima na postignutim rezultatima.
    Pitanje> Koja je to teritorija uza Srbija

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.