Kišovito I hladno, na planinama sa snegom

Danas umereno do potpuno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, a u brdsko- planinaskim predelima padaće sneg uz formiranje snežnog pokrivača. Posle podne i uveče prestanak padavina i kratkotrajno razvedravanje. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 8, najviša od 6 do 9 stepeni.

Utorak: Pretežno oblačno, pre podne uglavnom suvo, posle podne mestimično sa kišom. Vetar umeren i jak, u košavskom području sa olujnim udarima, jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 5, najviša od 10 do 15 stepeni.

Sreda: Pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Pre podne vetar umeren i jak, u košavskom području sa olujnim udarima, jugoistočni, posle podne u skretanju na slab i umeren zapadnih pravaca. Najniža temperatura od 5 do 9, najviša od 9 do 17 stepeni.

Četvrtak: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 8, najviša od 8 do 11 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 25.11.2022. do 29.11.2022.)
Od petka do ponedeljka uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, a u ponedeljak novo naoblačenje, sa kišom, na planinama sa snegom i padom temperature.

RTS/RHMZ

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.