Kiša , na planinama sneg

Dan će početi s maglom. Potom umereno do potpuno oblačno, na istoku mestimično slabe padavine, a na planinama jak vetar. Ujutru ponegde slab mraz, tokom dana do 8 stepeni. Temperatura oko 7 stepeni. Od utroka će duvati košava, koja bi trebalo da pročistiti vazduh.

Utorak: Umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, ujutro ponegde magla i niska oblačnost, a u Negotinskoj Krajini tmurno sa slabom kišom ili rosuljom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno i olujni, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 3 , a najviša od 4 do 8 stepeni.

Sreda: Pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno i olujni, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 4 , a najviša od 5 do 8 stepeni.

Četvrtak:Pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno i olujni, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 4 , a najviša od 4 do 7 stepeni.

RTS/RHMZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.