Odličan rezultat na Prvenstvu uže Srbije

U sportskoj hali Atenica u Čačku, održano je regionalno karate prvenstvo za kadete i juniore u organizaciji Karate saveza uže Srbije. Ovo regionalno prvenstvo ujedno je i kvalifikacioni turnir za državno prvenstvo Srbije. Na prvenstvu uže Srbije nastupilo je oko 450 takmičara iz preko 65 klubova saveza uže Srbije. Karate klub 014 iz Valjeva kao jedini predstavnik karate sporta iz Valjeva nastupio je sa sedam takmičara u trinaest takmičarskih disciplina.

Svi takmičari Karate kluba 014 Valjevo uspeli su da se plasiraju na državno prvenstvo i ostavarili su zapažene pojedinačne i ekipne rezultate: Kata tim u sastavu Ana Živanović, Tamara Dražić i Ivana Matić, u klasi kadetkinja zauzeo je drugo mesto, pojedinačno Ana Živanović osvojila je zlatnu medalju u bormama kadetkinje -49, zlatnu medalju u B klasi kate kadetkinje i bronzanu medalju u apsolutnoj kategoriji kate kadetkinje, Tamara Dražić osvojila je srebrnu medalju u apsolutnoj klasi kadetkinje i bronzanu medalju u B klasi kadetkinje, Ivana Matić osvojila je bronzanu medalju u apsolutnoj klasi kadetkinje, Anđela Mitrović osvojila je zlatnu medalju u kategoriji borbi kadetkinje 61+, Matija Soldatović zauzeo je leto mesto u klasi kadeti apsolutna i Lena Aćimović zauzela je šesto mesto u borbama juniorke -59 kilograma.

Izuzetno dobar rezultat na prvenstvu uže Srbije i plasman sedam takmičara na državno prvenstvo, dokaz su dobrog i kontinuiranog rada uprave i trenerskog tima Karate kluba 014 Valjevo. Predsednik kluba i trener Vladan Živanović i trenerski tim Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević i Milenko Lukić daće sve od sebe da se plasirani takmičari što bolje spreme za državno prvenstvo i da osvoje što više odličja nacionalnog nivoa.

1 comment on “Odličan rezultat na Prvenstvu uže Srbije

  1. Sportista

    Za ovu decu nema mesta za prijem kod gradonacelnika. Neki osvoje običan turnir i pravac opština. Arsini su čudo.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.