Bahatog šefa u Vidraku čeka disciplinska

Za samo nekoliko minuta nakon što je objavljeno na društvenim mrežama fotografija radnika Vidraka na kružnom toku i njihovog poslovodje koji je doneo fotelju i nadzire ih , postala je viralna. Direktor Vidraka Ksenija Badem za Vamediu najoštrije je osudila ovakvo ponašanje .

fotografija preuzeta sa Fejsbuka/M. Matić

Radnici  valjevskog Vidraka u toku popodneva bili su angažovani na uredjenju kružnog toka na Obilaznici . Dok su oni riljali zemlju ne bi li je pripremili za sledeću sezonu sadnje , nadgledao ih je D.G . poslovodja u Vidraku. Možda bi sve bilo u redu da isti šef nije doneo fotelju sa obližnje deponije i postavio je u kružni tok . Dok sedi sa prekrštenim nogama , radnici ga moraju obilaziti dok rade. Stiče se utisak da su radnici na prinudnom radu.  Ovo bi u najkraćem bio opis fotografije koju je slučajni prolaznik na kružnom toku zabeležio i potom podelio na fejsbuku. foto: preuzeto sa fejsbuka /M.Matić

Bahato ponašanje pomenutog D.G. naišlo je na najsnažniju osudu na društvenim mrežama, ali i samog rukovodstva JKP Vidrak.

„Ovakvo ponašanje je nedopustivo. Svaki zaposleni u Vidraku bez obzira na kom poslu je angažovan ima svoje radne obaveze, ali i prava. Ali pored svega toga postoje važnije norme i pravila ponašanja. Niko u ovom preduzeću ne sme biti ponižavan niti se bilo koji rukovodilac može na ovaj način odnositi prema radnicima. Ovakvo ponašanje nikom nije dozvoljeno. Kao direktor se izvinjavam zaposlenima koji su doživeli ovakvu neprijatnost na svom radnom mestu, a istovremeno protiv zaposlenog koji se ovako nedolično ponašao, pokrenućemo postupak kako bi snosio odgovornrost za ovakvo ponašanje. On ne samo da je ovakvim ponašanjem vredjao ostale radnike već urušava i ugled našeg preduzeća. Ugled svih zaposlenih. Iskreno, ljudski, zgrožena sam“, izjavila je za Vamediu direktorka Vidraka Ksenija Badem.

foto: Facebook

Dok bahatost vidjena na pomenutim fotografijama biva osudjena na društvenim mrežama , koliko se može videti u pojedinim komentarima gradjana, navode se i predlozi za sankcionisanje istog. U Vidraku saznajemo da će sve procedure biti pokrenute u skladu sa zakonom.

 

 

 

 

13 comments on “Bahatog šefa u Vidraku čeka disciplinska

 1. Dragan

  bravo za direktorku. samo jos da istrazi odbornika kog je ujeo pas pa da ocistimo stranku od takvih

  Reply
 2. Nemanja

  Ljudi ovo je bilo verovatno zezanje pa ih neko slikao i iskoristio da je covek bahat i td.

  Reply
  1. Marko

   Druže nije zezanje a ni šala, poznajem dotičnog lično, toliko bahato ponašanje i bezobrazluk da je to strašnoo😉

   Reply
 3. Милица

  Полако немој да се залећете, можда је човек члан странке или тако нешто, па ако јесте онда да се то заташка а човек унапреди па временом да иде и у Београд на неко боље место. Такав је пут локалних политичара и чланова странке.

  Reply
 4. Vlada

  Kada kulova, geJaka postaviš na neko šefovsko mesto, šta je očekivati? Kakva disciplinska, otkaz .

  Reply
 5. sin anarhije

  Tako je to kad seljana sadje u grad i zasedne u fotelju … svi su isti do jednoga …

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.