Počela školska godina

      1 коментар на Počela školska godina

Prvog dana nove školske godine, OŠ „Sveti Sava“ u Popučkama posetili su gradonačelnik Lazar Gojković i zamenica načelnika Gradske uprave Branka Rosić. Oni su obišli odeljenje prvog razreda, koje broji 13 učenika i podelili besplatne udžbenike za sve valjevske prvake, koji su ove godine prvi put nabavljeni iz budžeta grada Valjeva.

Gradonačelnik je čestitao polazak u školu prvacima, ali i svim ostalim đacima na teritoriji grada Valjeva.

„Srećan vam polazak u školu, da budete dobri đaci, a pre svega dobri ljudi! Hvala i vašim roditeljima što su izabrali da idete u ovako lepu školu u Popučkama. Ovaj kraj će tek da se razvija, jer dolaskom dve nove fabrike u vaš komšiluk, izgradnjom brze saobraćajnice, koja kreće nedaleko odavde, infrastrukturnim uređenjem ove mesne zajednice, koje je poslednje dve godine intenzivirano, Valjevo će se nesumnjivo širiti na ovu stranu. Popupčke postaju atraktivno mesto za život i srećan sam što imamo ovako lepo uređenu školu. Spremni smo da podržimo unapređenje i škole i ovog prigradskog naselja“, rekao je gradonačelnik u obraćanju roditeljima i đacima OŠ „Sveti Sava“ u Popučkama.

Ova osmogodišnja osnovna škola ima 117 učenika, veoma je lepo uređena, opremljena i prostrana, kao i pristupačna za decu koja žive u ovom delu grada. Postoje planovi za njeno dalje uređenje i obezbeđivanje nedostajućih kapaciteta, pre svega prostora za fizičko vaspitanje.

1 comment on “Počela školska godina

  1. Maja

    Lepe cestitke od gradonacelnika i ja posebno prvacicima, cestitam srecan pocetak skolske godine, a odgovorni bi moglai da se potrude i postave u skolama fotokataliticke preciscivace vazduha i tako im obezbede cist i svez vazduh, u ovo vreme korone i svim djacima zelim da budu zdravi i dobri djaci

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.