Dvadeset pet medalja za Karatiste Karate kluba 014 Valjevo na kupu Bakra u Boru

U subotu 24.09.2022 godine održan je 40 tradicionalni Kup Bakra u Boru u organizaciji karate kluba Bor iz Bora. Na turniru je nastupilo preko 40 ekipa iz cele Srbije i dva tima iz Bugarske sa oko 450 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa 15 takmičara u 30 takmičarskih disciplina i osvojio 25 medalja, što je klub plasiralo na četvrtu poziciju najuspešnijih klubova na turniru.

Pojedinačno  takmičari su  postigli  veoma zapažene rezultate i to: Danica Milivojević srebrnu medalju u borbama, Ivana Matić osvojila je četri bronzane i jednu srebrnu medalju, Ana Živanović osvojila je tri zlatne i jednu srebrnu medalju, Tamara Dražić osvojila je tri brnozane i jednu srebrnu medalju, Anđela Mitrović dva srebra, Ognjen Drinčević srebro, Sara Nešić zlato i bronzu, Dina Drinčević bronzu, Matija Soldatović zlato i bronzu, Lana Pavlović bronzu, Đorđe Mitrović zlato i Uroš Divnić bronzu. Na turniru su nastupili i Ksenija Kosić, Iva Filipović i Aleksa Matijević, kojima je falilo samo malo sportske sreće da se domognu odličja, ali su pokazali da su spremni za buduće turnire.

Pored navedenih rezultata  takmičarka Ana Živanović proglašena je za najuspešniju takmičarku na celom turniru za šta je dobila i prestižan trofej.

Turnir u Boru je bio dobar vid provere trenutne forme nakon letnje pauze i pred prestojeće turnire nacionalne klase.

Trenerski tim koji čine Marina Goloskoković, Milan Lepojević, Predrag Branković, Vladan Živanović i Milenko Lukić zadovoljan je postignutim rezultatima u Boru, ujedno poziva svu zainteresovanu decu koja bi da treniraju karate da dođu u salu Gimanazije utorkom i četvrtkom od 20 časova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.