Pavlović: Kako je 32% postalo 75% (ili o ekspertskoj matematici)

“Direktor JKP “Vodovod-Valjevo“, Ivan Filipović je izgleda u potpunosti izgubio svaki osećaj za solidarnost i empatiju!“, navodi se u Saopštenju za javnost šefa odborničke grupe SPS-a u Skupštini grada Djordja Pavlovića. Saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

“Od najavljenih 32% poskupljenja građani Valjeava dobili su za preko 75% uvećan račun za vodu, za jul 2022. godine, u odnosu na prethodni mesec. Tako je račun za jun za četvoročlanu porodicu sa 1393,00din uvećan na 2218,00 za jul, a prosečan račun od 500,00 dinara dogurao je na svih 875,00 dinara! To je tih 32%, Ivane Filipoviću! Bravo, ekspertu!

To je  ta sjajna, snažna i vizionarska politika  gradonačelnika Lazara Gojkovića i direktora “Vodovoda“, Ivana Filipovića, a sve za za bolje Valjevo! Direktor “Vodovoda“, Ivan Filipović, održava „stabilnost“ poslovanja tako što poveća cenu usluga, i sve unutrašnje slabosti i nesposobnost poslovođenja prebaci na teret građana.

Umesto da otpusti parazite sa kupljenim diplomama privatnih fakulteta (ili nikakvim), koje su ubrizgali članskim kartama, a koji ne doprinose poboljšanju kvaliteta usluga, već su samo trošak, Direktor “Vodovoda“, Ivan Filipović, povećava cenu vode, isterujući od građana i preostale novce.

Ta nije valjda da toliko potcenjujete građane Valjeva da mislite da o poskupljenju vode oni ne mogu imati svoje mišljenje. Zaboravili ste da JKP “Vodovod-Valjevo“ pripada Valjevcima, a ne Direktoru “Vodovoda“, Ivanu Filipoviću, i njegovim nadređenima.

Jedini način za oporavak preduzeća je (a ja sam Vam već ranije dao predlog):

1.pretresite platne spiskove za početak i obelodanite sve parazite

2.zakonski naplatite svim učesnicima i saučesnicima u urušavanju Vodovoda

3.pretresite neplaćene račune pojedinaca kojima se ignorišu milionski dugovi

4.reorganizujte i preusmerite višak neradnika

5.smanjiti plate na minimalac, počev od direktora, za koga još uvek nisam dobio informaciju o njegovom školovanju

Tek onda dižite cene! Isuviše ste se kompromitovali!

Izgleda da goli život i opstanak građana za Ivana Filipovića nisu u opisu nacionalnih interesa!

Šef odbornilke grupe

Djordje Pavlović“

11 comments on “Pavlović: Kako je 32% postalo 75% (ili o ekspertskoj matematici)

  1. Нела

    А шта је са рачунима за грејање, и ту је било добро повећање.

    Reply
  2. teodor

    Opet Pavlović udara po svojima. Kako je krenuo sa ovim prizivanjem diploma u Vodovodu sve više sam siguran da će Filipović za sledeći miting SNS-a napuniti 3 autobusa samo od nezadovoljnih socijalista koje Pavlović evo već treću konferenciju spominje. Filipoviću, ako ti je zaista stalo do preduzeća i opstanka istog smeni tehničkog direktora koji sem što vozika službeni auto svakodnevno i u vreme vikenda ne donosi nikakav doprinos firmi a znamo šta radi on i Radionica to smo ti više puta predočili. Dakle, Antonijević,Simić,Mirković out sa rukovodećih mesta inače svi odosmo na minimalac za dva meseca i pored svih poskupljenja koja smo uveli

    Reply
    1. Нела

      Е криви су Антонијевић, Симић и Мирковић што се напунио водовод страначким кадровима па сад је најлакше повећати цену воде.

      Reply
  3. Miloje Milojević

    Moj novi račun za vodu je sa 1610 dinara, narastao na 2980….Izgleda da direktoru Vodovoda, slabije ide procentni račun…..

    Reply
  4. Smeško

    Mašta Pavlović o novoj koaliciji sa SNS i želji da ponovo bude direktor vodovoda i na sve načine to pokušava da ostvari. Ali ne vidi da u tome ispada smešan i od svojih iz partije.Izađe lik sam i održi konferenciju. Kralj

    Reply
    1. Vodomer

      Nije u pitanju Pavlović,nego povećanje cene vode..Skoro duplirani računi,razumem ja tebe…Treba opravdati rešenje o pp poslovima,vidiš i sam da je kraj..Biće ko sa Miloševićem i žutima,sve ima početak i kraj..

      Reply
  5. Nevidljivi softver za poljoprivredu

    Sta kaze Nikola Kuca, Djokin savetnik i najveci protivnik naprednjaka.
    Pre svake KZN priprema Djoku u opstinskom bifeu.
    U radno vreme…
    Pavlovicu ima viska i u opstini posebno vasih kadrova koji su naviknuti na funkcije.

    Reply
  6. Stanko

    Možda je prethodni direktor cinculirao pa nije podizao cenu.Sad došlo na red i to.Kad su javne jasle u pitanju sve se može.I da bude džabe i da naplatiš koliko ti volja.I da da izvršiocima daje da naplate potraživanja od 1000 din sa troškovima od stotinak eura sa sve nagradom za te spodobe.I da tu nema taljenja.Pa ajte molim vas,sram nas bilo šta smo dočekali.A i ovaj prethodni je bio jako stručan za tu funkciju sa velikim radnim iskustvom.I onaj pre njega pa do ne znam kada.Kadriranje,pa to je lako proveriti a rešenje je svi na ulicu,konkurs,kvalifikacije,gde si stekao diplomu,gde si pre radio ko te zaposlio,čiji si član itd.Ko je kvalifikovan treba da zasluži da nam služi a ne da se bahati našim novcima.Vodovod je samo primer a sve ostale firme su iste ili gore.

    Reply
    1. Ана

      Ako može ministar, potencijalni premijer da plagira doktorat, zašto ne bi ostali direktorčići koji imaju ulogu da klimaju glavom i potpisjuju naredjeno, imali neadekvatne diplome i neadekvatno radno iskustvo ? Znate li da za sudiju je trebalo 10 godina radnog iskustva bilo gde, ne u pravosudju ? Znači može i proizvodnja, i trgovina i pijaca i dil sa privatnikom da vas vodi kroz papire i stignete do sudije…

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.