Novih 7 medalja za bicikliste Sputnjika na državnim prvenstvima

Mladi takmičari BK Sputnjik Valjevo, nastavili su nisku osvajanja medalja na ovogodišnjim državnim prvenstvima u drumskom biciklizmu. Na brdskom prvenstvu koje je održano na planini Jelici,   veliki uspeh ostvarila je Marija Ćesarević koja je osvojila bronzu u juniorskoj konkurenciji. Kadet Igor Davidov bio je treći dok je mlađa kadetkinja Mila Starčević osvojila titulu vicešampionke. Veliki podvig osvajanjem trećeg mesta ostvario je mlađi poletarac Filip Vukmir kome je ovo bila prva drumaška trka što ovaj uspeh čini još većim.

Bogdan Angelovski i Stefan Davidov osvojili su četvrto i šesto mesto među kadetima, mlađi kadeti Đorđe Pavić i Dimitrije Jezdić su prema nezvaničnim rezultatima,  osvojili 6 i 12. mesto, poletarci Lazar Angelovski, Marko Ćesarević i Aleksa Nedeljković su ostvarili plasmane u sredini, dok su najmlađi  u konkurenciji mlađih poletaraca Sava Starčević i  Stefan  Simović izborili plasman među prvih deset, a Đurđi Nedeljković je pripalo četvrto mesto.

U popodnevnom prvenstvu Srbije u kriterijumskoj vožnji ulicama Čačka, sjajni takmičari BK SPUTNjIK na ovom takmičenju su osvojili još tri medalje i to: Sava Starčević srebrnu, a njegova sestra Mila Starčević i Igor Davidov bronzane medalje dok su ostali biciklisti ostvarili plasmane između četvrtog i 15. mesta.

Sve ovo je lepa uvertira za MTB Kup Srbije koji će se 10.09. u organizaciji BK SPUTNjIK održati na stazi u blizini crkve u Babinoj Luci na kojem će učestvovati svi naši najbolji takmičari.

FOTO: bksputnjikvaljevo@mail.ru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.