Prvi kontigent karata za ovogodišnji Mountain Music Fest rasprodat

Nova cena trodnevnih ulaznica aktuelna do 12. jula

Prvi kontigent ulaznica za Mountain Music Fest, muzičko-planinski festival koji se ove godine održava od 12. do 14. avgusta na Divčibarama, rasprodat je, a organizatori su objavili novu cenu trodnevnih karata koje iznosi 1900 dinara.

Ulaznice za sedmi MMF moguće je kupiti na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs, a broj ulaznica po ovoj ceni je takođe ograničen. U skladu sa „family friendly“ odlikom festivala, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Organizatori podsećaju, na ovogodišnjem MMF-u, neki od izvođača su Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF, Cotton Pickers, Vojko V, Deca Loših Muzičara, Sunshine, Funkamente, White City Soul, Peppe, DJ Goce, a organizatori najavljuju još muzičkih imena koja će ove godine nastupiti na ski stazi Crni vrh. Pored ovih sjajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, kao i svake godine, pripremljen je i kvalitetan celodnevni program za sve uzraste – muzički, umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički.

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, a sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs, kao i na festivalskim Facebook (https://www.facebook.com/mountainmusicfest/) i Instagram (https://www.instagram.com/mmf.divcibare/)  stranicama.

 

1 comment on “Prvi kontigent karata za ovogodišnji Mountain Music Fest rasprodat

  1. Smrad

    Srećom bile su velike kiše tako da je potok opran, više ne smrdi kako je smrdio

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.