Ostavke u valjevskom SSP-u

Advokat Branko Ivković doskorašnji predsednik GrO Stranke Slobode i pravde podneo je ostavku na ovu funkciju,a isto je učinilo još nekoliko članova ove stranke, navodi se u saopštenju za javnost.

“Ovim putem obaveštavamo javnost da su ostavke u Gro Stranke slobode i pravde Valjevo podneli predsednik GRO Branko Ivković, potpredsednik Gro Anđelka Đuričić Rakić, članovi GrO Jelena Kovanović, Jelena Branković, Snežana Kačarević i Stefan Jakovljević, kao i da su isti podneli zahteve za istupanje iz navedene stranke.

Razlog za ovakvu odluku je apsolutno neslaganje navedenih članova GrO SSP Valjevo sa politikom rukovodstva Stranke slobode i pravde u protekla dva meseca od parlamentarnih i predsedničkih izbora održanih u aprilu mesecu ode godine”, kaže se u saopštenju koje potpisuje Ivković.

15 comments on “Ostavke u valjevskom SSP-u

  1. Sliku svoju ljubim

    I vrapci na grani znaju da je napustio SSP zato što nije izabran za poslanika. Sve je on ovo znao i dok je bio deo SSP. Cenzurisano

    Reply
  2. Dva kvasa molim

    Andja napustila Mariniku? Čak je i kosu ofarbala u crno kao Marinika, samo da liče. Ja sam šokiran. Valjevska politička scena je mnogo izgubila, od muke moram u kafanu.

    Reply
  3. Dragan

    Mislim da ce se pokajati. Nas presednik i gospodin djilas su taman nasli zajednicki jezik i ssp nikad nije bila bliza ucescu u vlasti u valjevu. Ovako ce morati da se pravi koalicija sa socijalistima

    Reply
  4. Stanka Radivojevic

    Tako se ponašao i kad je bio u Lokalnom frontu, samo hteo da bude u prvom planu, ali nije mogao. I onda je po jednom mrklom mraku nestao. Tako će on stalno, tamo, vamo!

    Reply
  5. Gnjila jabuka medj voćem

    Da li je tačno da u Ivkovićevu grupu građana ulaze osnivači Sns u Valjevu? Zaceprkajte malo novinari. Ima tu svašta.

    Reply
    1. zoza

      Nije to Ivkovićeva grupa gradjana i ne ulaze osnivači kod njega, već on dolazi kod osnivača u lokalnu priču, biće tu još pravnika iz crvenih krugova, pokušavaju da otcepe jedan deo glasova kako bi u lokalnom parlamentu ucenjivali SNS, ali džabe im sve to kad će im SNS uzeti opet sam vlast na vanrednim lokalnim izborima sledeće godine u ovo vreme.

      Reply
  6. Sasa Jevtić

    I sta sad – nije izabran za poslanika pa se naljutio kao dete kada mu je daju igračke.

    Reply
    1. Nušić

      Ako je to tako, šta li tek onda mučna Jelena iz SNS-a da kaže? Najbliže što će prići parlamentu su organizovane posete za građane u pratnji vodiča.

      Reply
  7. Centar

    Da je usao u parlament dal bi se I tad ne slagao sa politikom strankee,poznavajuci njega ne,deckoo je ambiciozan toliko da je odmah posle izbora vec poceo pricu o osnivanju GG I da ce sad da iskoriste ssp za svoju promociju al dzaba Valjevci znaju ko je mladjani ivkovic I tek ce se znati.samo polako

    Reply
  8. Valjevka

    Bravo! To sto su glavonje u Bgd odlucile da menjaju igru, ne znaci da i vi u Va treba tako da igrate. Osnivajte nesto novo, nase, Valjevsko i da sklanjamo ovaj olos sa vlasti!

    Reply
  9. Ko ce po burek sad

    Znači da je sad udarna pesnica SSP penzioner Krušika – Gordan Milosavljević.

    Reply
    1. Pirlo

      Tu su i braća Trifunović mogu da trknu po burek kad već nema Ivkovića i prasića više

      Reply
  10. Maja

    Kad neko napusti stranku zbog doslednosti, pravičnosti i moralnog načela, treba mu pružiti ruku, a ne iz fotelje izmišljati bajke i pljuvati po ljudima koji su verovali da mogu da promene nešto iz korena.

    Reply
    1. U ime istine

      Majo, stvarno verujes u ovo sto si napisala? Ovo nisu taj profil ljudi. Raspitaj se malo

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.