Nove medalje BK Sputnjik

Proteklog vikenda, biciklisti valjevskog Sputnjika ponovo su se okitili medaljama u drumskom biciklizmu.

Najpre su na velikoj nagradi Šida koja je vožena na pojedinačni hronometar („na vreme“) Natalija Kulinčević dobrom vožnjom osvojila drugo mesto u konkurenciji poletarki, dok je njena sestra Nikolija bila treća među kadetkinjama čime je pokazala da poziv za reprezentativne pripreme nije bio slučajan.

U muškoj konkurenciji, Stefanu Davidovu bronzana medalja se izmakla za nekoliko sekundi, ali je njegovo osvajanje četvrtog i osvajanje šestog mesto Igora Davidova lep uspeh za ove mlade takmičare.

Na drumskom Kupu Srbije koji je održan na brzoj kružnoj stazi u Rumi, kadetska ekipa BK SPUTNjIK u sastavu Angelovski Bogdan i braća Stefan i Igor Davidov osvojila je odlično drugo mesto i trenutno se nalazi na deobi prvog mesta u generalnom plasmanu sa BK Metalac Kraljevo. Srebrnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji nakon odličnog sprinta u završnici, osvojio je mlađi poletarac Sava Starčević. Za nekoliko sekundi medalje su izmakle četvrtoplasiranoj Nataliji Tošić i petoplasiranim Mili Starčević i Bogdanu Angelovskom, dok su ostali članovi BK SPUTNjIK Valjevo izborili plasmane u sredini grupe.

Sledećeg vikenda vozi se drumski Kup Srbije u Odžacima.

 

FOTO: bksputnjikvaljevo@mail.ru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.