Sestre Radojević najbolje u Banja Luci

Proteklog vikenda je u Banja Luci održan međunarodni plivački miting u organizaciji Akademskog plivačkog klub „22. April“, učestvovalo je 400 plivača iz 34 kluba iz BIH, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Crne Gore, Austrije i Srbije.

Plivački klub „Valis“ je predstavljalo šest plivača predvodjenih trenerom Branislavom Kovačevićem.
Najuspešnije su bile Maša i Anja Radojević. Anja je bila  najbolja seniorka u disciplini 200m leđno, dok je u disciplini 100m leđno osvojila srebrnu medalju. Maša Radojević je bila najuspešnija u uzrastu devojčica do 12 godina u disciplini 200m leđno, U disciplini 50m slobodno, Maša je stigla do srebra, a isti uspeh je ostvarila i u disciplini 200m slobodno, dok je u disciplini 100m leđno trku završila na trećoj poziciji.


Odlične nastupe i ulaske u finala imali su i  Ognjen Dašković, Vuk Tešanović i Tara Terzić.
„Kao jedini klub bez bazena za trening u konkurenciji 34 kluba, ostavili smo odličan utisak u Banja Luci, nastavljamo sa trenažnim procesom koji sprovodimo u bazenu u Tehničkoj školi, u bazenu hotela Vrujci i po potrebi u Lajkovcu i spremamo se za regionalna i državna prvenstva koja nas očekuju u maju i junu mesecu“, kaže trener Branislav Kovačević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.