Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke „Gradac“

Povodom održavanja tradicionalne atletske trke „Gradac“,  pod nazivom „U trci za zdravlje, budimo brži“ u nedelju, 17. aprila, u periodu od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u Ulici Prve brazde od brane (raskrsnica Ulice Prve brazde i Višegradske ulice) u gradskom naselju Valjevo prema Deguriću uz reku Gradac, sve do „Кonjičkog kluba“ zbog održavanja krosa.

U rešenju koje je uradilo Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave Valjevo, navedeno je na koji način će se vršiti zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja:

– Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja iz Ulice Prve brazde za sva vozila fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.

– Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja vozila iz sporednih ulica u Ulicu Prve brazde na celom potezu, fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.

5 comments on “Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke „Gradac“

 1. Dragan

  Sta ovi trce po reci nemoze kolima da se prodje. Nek trce na stadionu a ne da uznemiravaju nas ostale.

  Reply
  1. sin anarhije

   Poradi malo na pravopisu , smiri se . vidi se da si uznemiren , za razliku od pradede koji ti je lagano orao njivu sa volovima i bio srecniji od tebe milion puta …

   Reply
 2. Barba

  Samo se sete Gradca za razne dogadjaje a ni jedna vlast ni dinar da ulozi za neki aadrzaj. Ovo nedonosce je posebna prica

  Reply
 3. sin anarhije

  Izadjite iz kola , braco Srbi , razumem da ste vijali po strmim livadama u rodnom selu kao deca , ali prijace vam da se odmorite od silnog mesista tokom godine ….

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.