Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo: HRISTOS VASKRSE!

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu, sveštenstvu i vernicima Srpske pravoslavne crkve, upućuje čestitku povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.

U prazničnom duhu vaskrsenja, podsetimo se neprolaznih vrednosti pravoslavne vere ljubavi, praštanja, tolerancije, mira, međusobnog uvažavanja i razumevanja. Praznik vaskrsenja Gospodnjeg simbolizuje pobedu života i neka radost života bude nepresušno nadahnuće da u vremenu velikih izazova složno i zajednički radimo gradeći mostove međusobnog poverenja i razumevanja, kako bi doprineli opštem napretku i prosperitetu.

Neka nam ovaj veliki praznik nade i vere u bolju budućnost, bude podsticaj da istrajemo na Hristovom putu pobede ljubavi nad mržnjom, istine nad lažima i pravdom nad nepravdom.

Neka Vaskrs donese snagu svim našim sugrađanima da svako iskušenje prevaziđu, a u domove donese zdravlje, radost, slogu i sreću. Želimo vam da radost najvećeg hrišćanskog praznika podelite sa svojim najbližima i da vaskršnje dane provedete u duhovnom blagostanju.

Hristos vaskrse!

4 comments on “Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo: HRISTOS VASKRSE!

 1. Laž

  Koji gradski odbor kafa ne postoji, valjda povereništvo SNS-a,to je ogromna razlika

  Reply
  1. Jovan

   Daće Bog da se smeni i povereništvo, inače će na lokalnim izborima tući krompiriće od procenata….od vas ni čestitka ne treba

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.