Za Crvenu jabuku traži se karta više

Za koncert Crvene jabuke, od trenutka puštanja karata za preuzimanje, gradjani ispred Centra za kulturu formirali i redove.

Za Dan grada 20. marta pored izložbe u Muzeju i Svečane akademije na kojoj će biti dodeljene Nagrade grada u Centru za kulturu biće održan koncert grupe Crvena jabuka. Već prvog dana puštanja karata Valjevci su pokazali veliko interesovanje za koncert, a preuzimanje karata je ograničeno na dve karte po osobi.

„Valjevci su oduvek znali da cene i prepoznaju dobru muziku i muzičare i naš grad je takoreći iznedrio ozbiljna imena u gotovo svakoj vrsti muzike tako da ne čudi veliko interesovanje koje su pokazli.  Koncert Crvene jabuke je uprličen povodom Dana grada i samim tim je deo obeležavanja tog dana. Koncert je zato besplatan . U pitanju je jedan zanimljiv koncert sa akustik-elektrik modelom izvodjenja i mislim da će svi koji dodju zaista uživati. Ovo je praktično premijera njihovog velikog koncerta u Beogradu krajem meseca. S obzirom da je interesovanje prešlo sve granice očekivanog trudićemo se da omogućimo prisustvo što većeg broja gradjana“, kaže Nenad Patijarević član Gradskog veća zadužen za kulturu.

Kako se već na društvenim mrežama mogu videti komentari i pitanja zbog čega koncert nije održan na otvorenom Patijarević kaže da je više razloga za to. „Tokom celog meseca marta , kao što smo već najavili u gradu se održava niz kulturnih dešavanja , tu si izložbe i predstave i za decu i odrasle i književne večeri , zaista mnogo toga . Sva ova dešavanja deo su praktično marta meseca , meseca kada obeležavamo Dan grada. Koncert u Centru za kulturu je zamišljen takodje u sklopu svih dogadjaja koje smo predvideli i koji se već realizuju , dakle nije sam za sebe koncert kao koncert već  je deo obeležavanja Dana grada. Drugi razlog je  s  obzirom da tog dana imamo i Svečanu akademiju i dodele nagrada, smatrali smo da bismo mogli jednim ovakvim koncertom i da nastavimo svečanost. Biće prilike ove godine da imamo još dobrih koncerata , tu mislim i na Tešnjarske večeri i na Džez fest, naravno samo da epidemioloke mere to dozvole“, kaže Patijarević.

3 comments on “Za Crvenu jabuku traži se karta više

  1. sin anarhije

    I za pasulj, boraniju , sol , papar i krastavce , iako je to veliki vodj vec obezbedio …. deo ce dovuci povratnom voznjom soko vozom ,,,,

    Reply
  2. Мод

    Ок, али Ваљево није више град, Мионица је урадила много више за своје грађане.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.