IZBORI 2022:Milanović izabran za predsednika valjevskih socijalista

IZBORI 2022

Posle 20 godina na čelu Gradskog odbora SPS-a u Valjevu više nije Djordje Milićević. Novi predsednik valjevskih socijalista je Djordje Milanović.

U skladu sa Statutom SPS i Odlukom Izvrsnog Odbora Glavnog odbora SPS, na  Izbornoj konferenciju, na kojoj je pravo glasa imalo 160 delegata, izabrani su novi Gradski odbor i Izvršni odbor SPS-a u Valjevu. “Napravili smo spoj mladosti i iskustva, uneli smo i svežu krv u organe partije”, kaže za Vamediu Djordje Milanović novi predsednik valjevskih socijalista.

Na Izbornoj konferenciji  Dr.Miša Srećković je izabran za počasnog predsednika SPS Valjevo, Bojan Bošković je sekretar gradskog odbora, Đorđe Pavlović zamenik predsednika, a potpredsednici koji su dobili određene resore i posebna zaduženja su: Slavica Pavlović, Jelica Stojanović, dr.Zoran Živković, Goran Radojičić, Nemanja Pešaković, Nikola Todorović, Vladimir Manojlović i Đorđe Gajić. Milena Dosković će ubuduće obavljati funkciju predsednice Foruma žena, a Darko Sofronić predsednika Omladine SPS u Valjevu.

“Izbori 3.aprila su od velikog značaja, kako za Socijalističku partiju Srbije, tako i za stabilnost naše zemlje! Svet se suočava sa velikim izazovima i sa raznim vrstama i vidovima krize, koje se odražavaju i na našu zemlju! Problemi na Kosovu i Metohiji, borba srpskog naroda za slobodu i očuvanje nacionalnog bića u Crnoj Gori, konstantni pritisci na Republiku Srpsku,   gubljenje nacionalnog identiteta srpskog naroda u Makedoniji, položaj preostalog srpskog stanovništva u Hrvatskoj, uz energetsku krizu, rast cena sirovina na svetskom tržištu, su samo neki od izazova koje možemo prebroditi samo ako smo složni, snažni i stabilni, ali i ako je Socijalistička partija Srbije jaka, čvrsta i stabilna! Ali mi u ovoj kampanji pored globalne politike, imamo ogromnu obavezu prema našim sugrađanima da kandidujemo i lokalne projekte i teme, i da se borimo svom snagom za razvoj našeg grada”, kaže Milanović za Vamediu.

23 comments on “IZBORI 2022:Milanović izabran za predsednika valjevskih socijalista

  1. Milutin

   I sta se promenilo? Vratili u igru tipa koji je izneverio i na proslim izborima, okrenuo se i otisao za vecom platom u Beograd.

   Reply
  2. Slika od hiljadu reci

   A gledaj sliku kao da daju partiji 40 dana xexexe. Dzaba saopstenja, dzaba lazna sloga, zna ceo grad da vam je partija u haosu i da su i tu dovozeni ljudi sa strane da popune mesta za sastanak.

   Reply
  3. Pfff

   Jos jedna vest iz lazne opozicije u Valjevu, u narodu poznate i kao rubrika “nebitne teme”.

   Reply
  4. Mile Sampion

   Pre bih pojeo svoj glasacki listic, onako neosoljen, nego da glasam za sps-ovce.

   Reply
 1. POPare

  Preklinjem rukovodstvo SPS da se ne bavi borbom za srpske interese i očuvanje srpskog bića, jer znamo kako se ta njihova borba zavrsava!!!

  Reply
 2. Ha ha

  Prica se po gradu da je Djoka Pavlovic insistirao da u rukovodstvo uzmu Djordja Gajic da ne bi bio on najmanje bitna Djoka u sps-u.

  Reply
 3. Miki

  Kad se setim kako su poturili glasacima Milanovica 2020 i sve one mlade u prvih desetak sto nisu ni imali nameru da budu odbornici, vec su samo potureni da bi se igralo na pricu “podrzite mladost” i slicno. Jako razocaravajuce sto ce opet nesto slicno pokusati, jer socijalisti nemaju meru u tom vredjanju inteligencije gradjana.

  Reply
 4. M. G.

  Jel tacno da je Pavlovic plakao kao dete sto nije on prvi Djoka valjevskih socijalista? 😃

  Reply
 5. Sram vas bilo

  Kakve veze imaju parlamentarni izbori sa lokalnim projektima i na osnovu cega vi sada, u sred mandata lokalne vlasti, nudite gradjanima lokalne projekte? Obraz djon, opet cete obecati halu sportova kao u svakoj kampanji od 1991?

  Reply
 6. Djoka Pavlovic the King of Djoka

  Sve moj Djoka do Djoke! Dok dodje red na najnebitniju Djoku, Djoku Pavlovica, u Valjevu cete se boriti za cenzus.

  Reply
 7. Crveni vampiri

  Ovde ne vidim sveza lica, pa pozivam redakciju Vamedia da ispita o kakvoj svezoj krvi govori Milanovic i da kontaktira zavod za transfuziju da se vidi da li neka jedinica krvi nestala ovih dana i gde je zavrsila?

  Reply
 8. Oficir sa ruzom

  Vec vidim za 20 godina vest na Vamedia “Novi sef sps-a u Valjevu Djordje Gajic”, posto Djoku mora naslediti novi opet Djoka, a Djoka Pavlovic ce i tad im biti nebitan, pa zato ja se kladim na Gajica, vreme je da Gajici opet upravljaju sps-om. 😃

  Reply
 9. 6 Oktobar

  Preskoceni su 5 Oktobra,promena
  vlasti 3.Aprila ih neće zaobići,većina će ih završiti u zatvoru na čelu sa pocasnim ptedsednikom

  Reply
 10. Misa

  Dobro je da se otarasiše Đoše k…..a !!!
  Za ovih 15 godina, po rincipu možda jesam a možda i nisam predsednik Sps-a VA, totalno je upropastio stranku .
  Ovaj Dačićev potrčko, gledao je samo svoje interese a za Valjevo nije ništa učinio.
  Nešto slično kao i Mića brada u DS-u.
  Manir mu je bio da kad nešto priča, to bude uvijeno i faktički ništa ne kaže.
  A videli smo u stranci članove sa završenim državnim fakultetima pa uporedite !!!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.