IZBORI 2022:Svečana konvencija liste Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije u Valjevu

IZBORI 2022

Večeras ,  23. februara u 18 časova u Centru za kulturu u Valjevu održaće se svečana konvencija liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“.

Na konvenciji će govoriti Marinika Tepić, nosilac liste i potpredsednica Stranke slobode i pravde, Tatjana Manojlović, potpredsednica Demokratske stranke i Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke.  Biće predstavljeni i kandidatkinje i kandidati za narodne poslanike iz Valjeva.

Valjevo je grad iz kojeg su Srbiji često dolazile preko potrebne promene. Valjevke i Valjevci su uvek bili među prvima koji su hrabro ustajali protiv nepravde i borili se za slobodu i normalan život u Srbiji. Zato pozivamo naše sugrađanke i sugrađane da nam se pridruže na ovom skupu i saznaju za kakvu se to zemlju mi zalažemo, navodi se u pozivu koji je gradjanima Valjeva uputila Ujedinjena valjevska opozicija.

„Već deset godina Srbija život u Srbiji nije normalan. Nikada gori nisu vladali našom zemljom. Sve institucije su uništene kako bi sva vlast bila u rukama jednog čoveka i njegove klike. Na vlasti su ljudi bez znanja i sposobnosti da vode našu zemlju i naše gradove.  Uz to se  još i kite lažnim diplomama.  Važno je jedino da su članovi stranke na vlasti. Za deset godina su udvostručili spoljni dug Srbije koji sada iznosi preko 30 milijardi evra. Uspeli su čak i EPS da unište. Sve su stavili na prodaju. Truju nam vazduh, zemlju i vodu i još nam objašnjavaju da je to za naše dobro. Svi koji drugačije misle bivaju proganjani i brutalno etiketirani u medijima pod kontrolom vlasti. Pokušavaju da pred izbore podmite građane besomučno deleći im novac koji dolazi iz kredita i koji će isti ti građani morati da vrate sa kamatom. Zato iz zemlje u kojoj vladaju najgori odlaze najbolji. I zato u  Srbiji živi sve manje ljudi.  Moramo svi zajedno da zaštitimo Srbiju. I sada je Srbiji potrebna promena – promena iz korena. Ujedinjeni oko tog cilja možemo i moramo 3. aprila da donesemo Srbiji pobedu. Ta pobeda mora da bude pobeda građanki i građana Srbije, a ne klike na vlasti“, stav je Ujedinjena valjevske opozicije.

4 comments on “IZBORI 2022:Svečana konvencija liste Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije u Valjevu

  1. Dragan

    Zasto im je direktor doma kulture dao prostor? Oni ruse vlast a on im pomaze. Ako misli da ce mu biti bolje s njima nek predje kod njih.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.