Sa ministarkom Matić o razvoju turizma

Predstavnici grada Valjeva, gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković, članica Gradskog veća Dragana Terzić i direktorka Turističke organizacije Valjevo Ana Marković sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije Tatajanom Matić  i državnim sekretarom Žikicom Nestorovićem razgovarali su juče u Beogradu o razvoju turizma u Valjevu.

Tema sastanka  bila je turističko planinska destinacija Divčibare i mogućnosti razvoja i unapređenja turističke ponude. Predstavljeni su projekti biciklističkog parka na Divčibarama, projekat uređenja autobuske stanice, garaže i auto parkinga, projekat sportsko rekreativne zone i kružne pešačke staze na Divčibarama.

Na konkursu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, grad Valjevo i Turistička organizacija Valjevo će konkurisati sa navedenim projektima.

 

7 comments on “Sa ministarkom Matić o razvoju turizma

 1. Valjevo

  E baš će Ove fase da razvijaju turizam. Ko ima oči da vidi, vidi da je njima potrebna pomoć u razvoju.

  Reply
  1. Stevan

   Veoma “zreo” komentar, nema šta. Mada, ujedno i odraz nečije kulture i vaspitanja, ili pak, nedostatka istog.

   Reply
   1. Valjevac

    Baš tako” kulture i vaspitanja” da se ne hvataš posla za koji si nezreo nesposoban neobrazovan . To se iz porodice ponese.

    Reply
  2. Vladimir

   Uporedite Divčibare danas i pre nekoliko godina. Sve vrvi od rada i tek će za koju godinu biti dovedeno u stanje kakvo zaslužuje pravi turistički centar!

   Reply
 2. Sima

  Bitno je da iz Valjeva idu projekti,jer samo tako možemo računati da će se turizam Valjeva razbijati i privlačiti nove investicije.

  Reply
 3. Goran Markovic

  Cemu sluzi ova advokatica , sta je ona i koje dobro je donela za turizam Valjeva ili uopste, koliko puta se oglasila u javnosti sa predlogom ili slicnim potezom .Opravdano pojavljivanje Gradonacelnika Gojkovica i direktorke Turisticke u Valjevo sto je sasvim uredu ..ali slikanje , poziranje nekoliko godina nikada u Valjevu da se ne ponovi kao sto radi advokatica Dragana!!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.