Zagrevanje 8. valjevskih filmskih susreta – Sada i ovde!

Program „Zagrevanje“ 8. festivala VALJEVSKIH FILMSKIH SUSRETA održaće se u subotu, 4. decembra 2021. godine u MMF avanturi.

Program „Zagrevanja“ čini selekcija od tri filma, koja će biti predstavljenja valjevskoj publici. Zagrevanje otvara kratkometražni dokumentarni film “Walls of Life” autora Zorana Đorđevića koji je nagrađen na festivalu Urban Visions_Beyond the Ideal City Film Festival specijalnim priznanjem žirija, nagradom za najbolji regionalni film na festivalu 7º Festival Curtas Campos do Jordão u Brazilu i na festivalu Curta Parelhas nagradom žirija . Zoran Đorđević je ujedno član žirija i osnivač nagrade za Mladog autora koju festival dodeljuje već tri godine zaredom. U nastavku programa moći ćete da pogledate i dokumenatarni film “Bravo majsotore!” posvećen doktoru Voji Milutinoviću, autorke Ivane Ratković, kao i kratki igrani film “The Man in the Venetian Mask” autora Nevena Rufia i producentkinje Nađe Mandić.

Početak programa predviđen je otvaranjem u 16 časova filmom “Walls of Life”, nastaviće se u 16:15 časova filmom “The Man in the Venitan Mask” dok će u 16:30 časova biti prikazan film “Bravo, majstore!”. Nakon toga, od 18 do 20 časova uslediće svirka poznatnog valjevskog ABV benda, koji na scenu donosi najlepše zvuke džeza već 40 godina.

Pridružite nam se u MMf Avanutra da se uz kvalitetne filmove i dobru atmosferu “zagrejemo” za narednu nedelju i početak 8. Festivala VALJEVSKIH FILMSKIH SUSRETA koji će trajati od 9-12. decembra 2021. godine.

 

Program „Zagrevanje“ organizuje udruženje Vakum u saradnji sa MMF Avanturom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.