Grad odlučuje o puštanju saobraćaja u Ulici Vuka Karadžića

Radovi na rekonstrukciji Ulice Vuka Karadžića ulaze u završnu fazu. Grad odlučuje o nastavku radova.

Radovi na rekonstrukciji Ulice Vuka Karadžića koji su započeli u septembru ove godine sada se bliže kraju. Sami radovi organizovani su u nekoliko faza počev od spomenika Vuku Karadžiću. Do sada je završeno postavljanje kanalizacionih cevi u celoj dužini dok je deo ulice od spomenika do Pošte presvučen i asfaltnim slojem . U ovom delu postavljeni su I ivičnjaci , a postavljanje behaton ploča na trotoarima je skoro završeno.

Radovi u donjem delu ulice , tačnije u poslednjoj fazi potrajali su nešto duže jer se prilikom skidanja sloja zemlje I postavljanja cevi za kanalizaciju naišlo na prepreke instalacionih podzemnih vodova . Nakon što je projektant rešio nastali problem radovi su nastavljeni I polaganje kanalizacionih cevi je završeno.

U preduzeću Kompresor ing saznajemo da su uputili predlog gradu da se zbog predstojećih praznika I snega koji se najavljuje poslednji deo ulice naspe kako bi se ulica pustila u saobraćaj I omogućilo funkcionisanje gradjanima . “Asfaltne baze su pogašene I izvesno ne može biti asfaltiranja , ali smo dali predlog da ne otvaramo još ovu drugu traku kako bi saobraćaj mogao da se pusti. Ukoliko je otvorimo I za praznike gradjani će teško moći da funkcionišu. Ali sve je to na gradu, nadzoru, ne odlučujemo mi o tome”, kažu u Kompresor ingu.

16 comments on “Grad odlučuje o puštanju saobraćaja u Ulici Vuka Karadžića

 1. Bobiska

  Dobro ne da se radi. Sad kad se zavrsi, mirninsmo oko te ulice 20 godina bar za sve.

  Reply
 2. Bobili

  Volim kad je nesto novo. Ove godine se ipak dosta asfalta uradilo i ako sam bio skeptik na pocetku, ali vidim da se radilo.

  Reply
 3. Slobodan

  Kad završite vuka karadžić da li moze da se renovira ona ulici Mirka Obradovica od obilaznog puta pa do austroterma. Jer je katastrofa. Ulegnuca popucalo sve. I pitanje je ko će prvi upasti u sahtu

  Reply
  1. Komšija

   Svaki dan prolazim tom “novom” ulicom . Tuga je jedna na šta to liči posle malo više od godinu dana!! Postoji li garancija na izvršene radove, postoji li iko odgovoran da reklamira izuzetno loše izvedene radove? Pa to je rađeno na novo, i zaista je ta ulica potrebna, ali da je onako sklepana ne mogu da verujem. Ko je bio nadzor, ko je izvršio prijem? Hoće li se iko pozvati na odgovornost? Hoće li bar mediji posvetiti malo pažnje ovom fušeraju za naše (velike) pare?

   Reply
 4. sin anarhije

  Botovi u ofanzivi , a ulicu nece zavrsiti do marta minimum, a onda mogu da predju na unistenu panticevu , da se opere jos malo para za one njegove , raspitajte se malo u i oko direkcije kako se aktuelna sekta na vlasti gadja narodnim parama. pa ih opet glasajte zbog NJIHOVE dece …

  Reply
 5. Miloje Milojevic

  I sta sad? Pogasene asfaltne baze, kao da se u septembru nije znalo da se za Novu godinu prekida gradjevinska sezona…ulica ce ostati raskopana sve do pocetka marta….Predlazem da se pozovi SNS botovi da izvedu neku radnu akciju i potpomognu da se to zavrsi….

  Reply
  1. Miloš Marjanović

   Ja videh jednog aktivistu, hvali se na Instagramu, kako čisti sneg kod crkve u Vojvode Mišića, sa sve jaknom SNS. To je možda bila uvertira za građevinsko- zemljane radove u Vuka Karadžića

   Reply
 6. Istina

  Bruka i sramota. Za ove radove neko treba da ide u zatvor i verujem da će ići kada za to dođe vreme.
  Radili su ulicu u nevreme, van građevinske sezone. Ulicu od 100m rade mesecima… Upropastili su mnogre druge ulice…Kvalitet radova nikakav, najviše zbog kiše. Bruka, novi ivičnjaci okrzani i oni tako ostaju na mestima ko zna koliko godina… Da li nadzor vidi, da li su putovali negde u normalnu zemlju i videli kako se to radi, ili su jeftino i ovog puta potkupljeni???
  Posebno lokalna vlast mora da odgovara za maltretranje građana zbog neznanja i zatvaranja raskrsnica istovremeno. Moraju odgovarati za sve one rupe na duplim trakama preko kojih se mesecima vozi i lome automobili… Pa to je primer takvog neznanja kao i rukovođenje EPSom od strane onog roštiljdžije. U ostalom u svim sistemima je tako, država je razvaljena…
  Bežite omladino dok je još vreme, a botovi neka se guše u sopstvenom smradu i đubretu!

  Reply
 7. Budućnost

  Ma ne mora da puštaju u saobraćaj ni jednu ulicu, dovoljno je ovo. Smrad, prljavština, blato, rupe na sve strane, a da ne pričamo o pravljenju solitera u centru grada koji ubiše i ovo malo gradskog jezgra što je na nešto ličilo…
  Kaže autor teksta “naišli na prepreku, kablove u zemlji”, pa kakva je to prepreka i kako niko nije ranije znao za kablove??? Glupost za glupostima. U zatvor zbog višemesečnog maltretiranja građana za 100m rekonstrukcije ulice… A toplana posebnu kaznu da plati za prekopavanje ulica i ne dovođenje u funkcionalno stanje. Raskrsnica kod prilaza Lidlu je u takvom stanju kao da su je radili u rukavicama, što naš narod rekao. Pa hajde da ono neko asfaltira ponovo, uravna, a ne da prelazimo preko rupa i bregova da bi došli do tržnog centra. Bruka.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.