Rstić o razlazu SPS i JS u Valjevu: To nije iznenadjenje , odbornici prepoznaju lične promocije

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Radojica Rstić kaže za Vamediu da ni on lčno ni odbornička grupa nisu iznenadjeni raspadom koalicije SPS-JS. „To je bilo očekivano,“rekao je Rstić.

Nakon što je odbornik JS Dragan Popović saopštio da je napustio odborničku grupu SPS-JS čime je praktično ova odbornička grupa prestala da postoji jer je Popović bio jedini iz JS na koalicionoj listi, upitan za komentar šef odborničke grupe SNSa Radojica Rstić kaže da to nije iznenadjenje:

„Nisam iznenadjen postupkom odbornika Popovića imajući u vidu da u poslednje vreme sve manje i manje odbornika koalicije SPS-JS dolazi na sednice Skupštine. Verujemo da je razlog tome što pojedini funkcioneri te partije svoje lične interese zarad lične promocije stavljaju ispred interesa gradjana Valjeva. Njihovi odbornici to razumeju. Naravno, mi se u to ne mešamo, to nije naša stvar, to je njihova stvar. Ne mešamo se. Nama su gradjani dali dovoljno poverenja i odbornička grupa SNS-a je jaka , stabilna i radi u korist i prema potrebama gradjana Valjeva“.

Rstić kaže da je sada razumljivije zašto je Pavlović u jednini u dva navrata na sednci Skupštine rekao : „Ja ću Vas pobediti“.

„Može se tako razumeti. Ja zaista ne znam , možda će neki od njih napraviti svoj politički angažman u drugim strankama, možda osnovati svoje Grupe gradjana i slično. I to je opet kažem njihova stvar i mi se u to ne mešamo. Ne mogu o tome da govorim, ali da smo iznenadjeni ovim razvojem dogadjaja , to nismo, očekivali smo“, rekao je Rstić.

22 comments on “Rstić o razlazu SPS i JS u Valjevu: To nije iznenadjenje , odbornici prepoznaju lične promocije

  1. Toje To !!!!!

    Djordje Milićević je kriv što SPS u Valjevu nema podršku.Svesno se žrtvuje da nebude jak,dabise dodvorili naprednjacima.Naprednjacima je cilj da ga unište,poštoje kadrovski mnogo jak..Socijalisti treba da zahvale Djordju štoih je prodao,zog svojih interesa.Toje

    Reply
    1. Dragan Markovic Kokos

      Ne. Na mislim da je Djordje Pavlovic kriv, a Milicevic je dzentlmen, fin decko, on je politicar, a Pavlovic mu nije ni do kolena, samo se lozi da nesto zna.

      Reply
  2. Radoica rules

    Radoice ti si primer kako treba da se ponasa politicar. Dosta si radio na sebi i svaka ti cast.

    Reply
    1. Ana

      Cujem da mu sprema Tadic medalju na lenti xexexe sto odradjuje ono za sta se on zalaze. Socijalisti su od prosle godine u rasulu, samo sad to dobija vece razmere i rastureni su nacisto.

      Reply
  3. Pirlo

    Izgleda da Pavlovićev vetar duva u pogrešnom pravcu. Ko izadje poslednji neka ugasi svetlo.

    Reply
    1. sin anarhije

      Mene je sramota sto zivim u ovakvoj Srbiji , a obzirom na godine , sad je kasno da bezim daleko odavde …

      Reply
  4. Dule

    Ko god se lati javnog posla, a to odbornici u lokalnoj skupštini svakako rade, treba svoj posao da rade u korist građana koji su im ukazali to poverenje i koji vide sve na skupštinskim zasedanjima. Da će do razlaza SPS i JS doći jednog dana, moglo je da se pretpostavi od ranije. Nije se ovo desilo preko noći.

    Reply
    1. sin anarhije

      Nije tebi lako , ali ipak da ti dam savet da ne verujes u idolopoklonstvo , ako uopste znas sta je to …

      Reply
  5. Kostic

    Pored Milićevića i Milanovic je dobio direktorsko mesto u Beogradu prima platu a ne ide na posao.
    Zaboravili su na drugove iz Valjeva

    Reply
  6. Branko

    Lazic Miodrag i Ivan Ilic Tucko i Spomenka Djurovic i Marko Jovanovic ce rasturiti SNS isto ako sto je Pavlovic rasturio SPS!!!!

    Reply
    1. Samo posmatram za sad

      „Brankice“ smiri se malo. 😃 Nemoj da preterujes, nemo’ posle da nisam kaz’o. 😄

      Reply
  7. Julovac

    Svi Valjevski Naprednjaci vole Vućića,samo iz interesa i koristi,koje licimerstvo..Takosu voleli i prehodne partije u kojimasu bili.Rstiću jesm li u pravu !!!!

    Reply
  8. sin anarhije

    Vucic polako privodi kraju svoj pakleni plan o jednoumlju , iskljucivoj vlasti jedne partije , svako ko misli i prica razlicito nije dobrodosao , a sve to svakako vodi u diktaturu … a vi braco Srbi , prst na celo inace se vracamo u slobino vreme …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.