Medicinski deo Kriznog štaba traži kovid propusnice za zatvorene objekte na 24h

Medicinski deo kriznog štaba tražo da se važenje kovid propusnica produi na 24 sata u zatvorenim objektima. Sednica najavljena za ovu nedelju nije održana , a nacionalni mediji prenose da je neizvesno da li će biti održana danas ili sutra.

Za ovu nedelju bila je najavljena sednica Kriznog štaba , ali nije održana. Premijerka Srbije Ana Brnabić juče je izjavila da Medicinski deo Kriznog štaba insistira da se važenje kovid propusnica produži na 24 sata u zatvorenim objektima, uključujući i skijališta uz ski pas.

Brnabić je u Skupštini Srbije poslanicima rekli da je medicinski deo štaba predložio i da raspust počne 20. decembra i da traje do 10. januara.“Nismo stigli ove nedelje da imamo sednicu Kriznog štaba, ali imamo konsultacije i razgovaramo otvoreno”, rekla je Brnabić.

Za sada kovid propusnice važe od 20h u ugostiteljskim objektima, kladionicama I kazinima. Valjevski ugostitelji u najvećoj meri svoje objekte zatvaraju u 20h .

Epidemiolog Predrag Kon kaže da bi sednica mogla biti održana danas ili sutra. Ukoliko bi ovakva mera bila doneta ostaje da se vidi koji su to zatvoreni objekti u koje neće moći da se udje bez propusnice, ali I šta će valjevski ugostitelji u tom slučaju uraditi.

 

1 comment on “Medicinski deo Kriznog štaba traži kovid propusnice za zatvorene objekte na 24h

  1. sin anarhije

    Gomila matoraca koji su jednom nogom u grobu ce da odlucuje o vecini stanovnistva koje je inace zdravo , ovi sto prate po ceo dan pink hepi kurir i ostale otpadne vode su bolesni u mozak vec odavno , a nema nikoga da im kaze …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.