SNS osvojio 71.44 odsto glasova na izborima u Mionici, Janković: Mioničani potvrdili da politika Aleksandra Vučića i SNS-a uživa ogromno poverenje građana

Srpska napredna stranka odnela je apsolutnu pobedu na redovnim lokalnim izborima u Mionici na kojima je učestvovalo sedam lista. Za listu “Aleksandar Vučić – za decu Mionice” glasalo je 71.44 odsto građana Mionice od više od 70 odsto birača koji su izašli na izbore.

Predsednik izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić je izneo da je u Mionici ostvaren bolji rezultat nego pre 4 godine za 6.5 procentnih poena kao i da je ostvareno i više apsolutnih glasova nego na prethodnim lokalnim izborima.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković zahvalio se Mioničanima što su u velikom broju izašli na izbore i što su još jednom potvrdili da imaju ogromno poverenje u politiku Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

– Aleksandar Vučić, Vlada Srbije i Srpska napredna stranka su stub Srbije, stub uspešne i bogate Mionice. Građani Mionice znaju da samo SNS ima snagu da nastavi sa politikom progresa, politikom razvoja. Da gradi puteve, mostove, pruge. Otvara fabrike. Obezbeđuje nova radna mesta. Gradi bolju i sigurnu budućnost. I zato je pobeda liste “Aleksandar Vučić – za decu Mionice” bila ubedljiva, ubedljivija nego ikad, A mi već sutra nastavljamo da razvijamo uspešnu i bogatu Mionicu – rekao je Janković.

On je podsetio da Mionica samo ove godine, zahvaljujući podršci predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, investira preko 1,5 milijardi dinara u razvoj svih sela, varoši Mionica i Banje Vrujci.

– Asfaltirali smo više od 50 kilometara puteva. Gradimo više od 19 kilometara kanalizacije i dva prečistača otpadnih voda. Rekonstruišemo škole, gradimo Kuću Kolubarske bitke. Gradimo novi park uz reku Ribnicu i rekonstruišemo park u centru Mionice. Gradimo novu industrijsku zonu, planiramo otvaranje novih fabrika i proširenje postojećih. I to je samo deo projekata koje radimo. Pred nama su novi projekti, i zato su Mioničani dali ogromnu podršku Srpskoj naprednoj stranci – rekao je Janković.

Mionica, 17. oktobar 2021. godine

17 comments on “SNS osvojio 71.44 odsto glasova na izborima u Mionici, Janković: Mioničani potvrdili da politika Aleksandra Vučića i SNS-a uživa ogromno poverenje građana

 1. Branko

  Cestitam Bobane i molim te da Miodraga Lazic odbornika iz Valjeva uzmes u komisiju za sport on je veliki ekspert!!

  Reply
  1. Меле

   Боље Радојицу он је још већи експерт за финасије и невидљиву децу.

   Reply
  1. Vladimir

   Ako je izlaznost veća od 70% i ako imamo 10 birača u Mionici, 7 ih je izašlo na glasanje građanine. E sad ako je od tih 7 za SNS glasalo 71,44% to znači da je 5 SNS a svi ostali 2. Kako ne moš da razumeš!?

   Reply
 2. Taki

  Nema bolje potvrde velike podrške građana nego ovako ozbiljnog rezultata ostvarenog na tako ozbiljnu izlaznost. Ovako dobar rezultat znači i utoliko veću odgovornost izabranih predstavnika u Mionici da se još bolje i snažnije bore za svoje sugrađane.

  Reply
 3. Dragodol

  Čestitam mioničanima! I oduševljen sam činjenicom da su juče svi nosili maske, i birači i oni koji su sedeli na izbornim mestima ( videh u prilogu na tv) a vidim i sad da su i funkcioneri prednjačili kao primer kako se poštuju odredbe o zaštiti zadrvlja.Ma važno je dobiti izbore, pa nek ide život!

  Reply
 4. Objektivno

  Bravo za Mionicu!!! Sve cestitke gospodinu Jankovicu. Gradjani prepoznaju i cene prave vrednosti. Samo napred.

  Reply
 5. Bez poverenja

  Ti isti koji imaju poverenje u vas,će vas vesati kada dođe vreme i kada ponestane para

  Reply
 6. Nisam glasao za decu da nebi otišla

  Mene niste lagala niti sam glasao za vas,ovi će vam suditi što imate poverenje, kada budu shvatili vašu laž a njih ima dosta,što ih bude više kazna ča vam biti teža,ja ću samo gledati i naslađivati se

  Reply
 7. sin anarhije

  Meonica je selo kao iz Tri karte za Holivud , istorijska pobeda radikalske posasti u selu gde pola kuca nema internet a kamoli pamet …

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.