Plivači Valisa doneli medalje i iz Leskovca

Na  plivačkom mitingu pod nazivom „Velika nagrada Leskovca“, učestvovala su 324 plivača iz 22 kluba iz Bugarske, Makedonije i Srbije. Plivački klub Valis je nastupio sa sedam plivača predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.

Najuspešnija takmičarka kluba je bila Maša Radojević sa osvojene tri zlatne, jednom srebrnom i dve bronzane medalje i to zlatne u disciplinama 50m delfin, 100m delfin i 50m prsno, drugo mesto je zauzela u disciplini 50m leđno, a dve bronze je osvojila u disciplinama 100m slobodno i 50m slobodno.
Radojević Anja je bila najbrža u svojoj kategoriji u disciplinama 50m leđno i 100m leđno. Terzić Tara je osvojila tri srebrne medalje u disciplinama 50m slobodno, 100m slobodno i 50m leđno, dok se plasirala na treću poziciju u disciplini 100m delfin. Milivojević Andrej je stigao do srebra u disciplini 50m leđno, dok je Andrijana Marić svoju trku u discipli 100m prsno završila na trećem mestu.
„Pored veoma teških uslova za rad i mnogo putovanja uspevamo da budemo konkurentni najboljim klubovima u zemlji i okruženju, ovo je zvanično početak nove sezone i zadovoljni smo isplivanim rezultatima, okrećemo se takmičenjima koja nas očekuju već naredna dva vikenda u Kikindi i Zrenjaninu, ali i nastup Maše Cvetković na Komen kupu kao članice reprezentacije Srbije. Nadamo se da će sve ovo što radimo doprineti da inicijativa za gradnju zatvorenog olimpijskog bazena za nekoliko godina bude pretočena u jedan objekat kakav naši sportisti zasližuju“, kaže predsednik plivačkog kluba Branislav Kovačević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.