Dveri: Počele pripreme za izbore

Nakon formiranja lokalnog izbornog štaba Saopštenje za javnost izdao je  GrO Dveri Valjevo. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Gradski Odbor Dveri u Valjevu na sastanku održanom 24.10.2021. u sklopu priprema za predstojeće izbore je formirao izborni lokalni štab koji će sprovesti neophodne radnje za organizaciju i sprovođenje izbora koji nas očekuju sledeće godine.

Predsednik Gradskog odbora Dveri Valjevo poziva sve članove i simpatizere da se priključe i pruže pomoć i podršku oko organizacije kao i sprovođenja neophodnih radnji oko priprema izbora.

Za nas je započela predizborna kampanja i u narednim danima izborni štab će početi sa neophodnim aktivnostima. Krajem ove nedelje je predviđeno je i otvaranje kancelarije u Valjevu o čemu će svi članovi i simpatizeri biti naknadno obavešteni.

Dveri Valjevo će se zalagati da priprema izbora kao i sami izbori budu sprovedeni u skladu sa Ustavom Republike Srbije. Uradićemo sve što je u našoj moći da predizborna kampanja kao i sam tok sprovođenja glasanja budu onakvi kako to Ustav predviđa. Bez pritisaka i ucena, jednom rečju da to bude onako kako zakon nalaže. A to su osnovni principi demokratije.

Dveri kao stranka koja nikad nije bila na vlasti žele da građanima vrate nadu da je moguća promena korumpiranog i nedemokratskog sistema .Želimo da budemo nezavisni kontrolor ove i svake druge vlasti u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Ovo je borba za opstanak Srbije!

Gr O Dveri Valjevo”

 

5 comments on “Dveri: Počele pripreme za izbore

  1. Жељко Живковић

    Са киме идеш на изборе Ђурђевићу? Где су ти чланови?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.