SNS: Za neke je bolno što se Valjevo razvija

GO SNS izdao je saopštenje za javnost u kome se osvrće na saopštenja koja su ove nedelje dali DSS i Lokalni front. Saopštenje SNS prenosimo u celosti:

“Režim Demokratske stranke Srbije ostao je crnim slovima upisan u istoriji naše zemlje, zbog uništavanja Srbije, ali pre svega zbog uništavanja čitavih porodica u kriminalnim privatizacijama i enormnog bogaćenja pojedinaca.

Fabrike su se zatvarale, najveći investitori su bili kriminalci i narkodileri, sve se rušilo i gasilo. Ako se sve ovo uzme u obzir, nameće se pitanje koliko je veliko licemerstvo ljudi koji danas čine Demokratsku stranku Srbije i da li s obzirom na to da su upropastili Srbiju, osećaju makar malo sramote kada nekome upućuju kritike?

Sa druge strane, Lokalni front Valjeva piše “viceve o Perici” u vidu saopštenja, što govori o njihovoj nezrelosti i neozbiljnosti, a to je nažalost njihov politički program. Očigledno je veoma bolno što naš grad napreduje i što se razvija. Niste zadovoljni gradskom infrastrukturom, gde je grad Valjevo za održavanje, rekonstrukciju i izgradnju saobraćajne infrastrukture izdvojio 360.993.500 dinara. Članovima DSS-a je to verovatno mala suma novca, s obzirom na to kolike su sume za vreme vašeg režima otišle u džepove velikih demokrata.

Problemi koje je Gradski odbor Demokratske stranke Srbije naveo u saopštenju, nisu od juče. To su višedecenijski problemi koji su mogli da se reše, ali je lakše prebaciti loptu i krivicu na druge, jer sami nemaju konstruktivno rešenje. Očigledno je da niste upućeni, jer da jeste, sigurno biste znali da će grad Valjevo učestvovati u akciji čišćenja divljih deponija i smetlišta i da je za to potpisan ugovor sa Ministarstvom zaštite životne sredine. Ali ta neupućenost i nezainteresovanost za naš grad govori o vama.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo ovom prilikom je izneo samo delić činjenica koje su svima već dobro poznate, samo vama ne. Ovom prilikom ćemo poručiti aktivistima DSS-a, da bi bilo pošteno da se zahvale što zaista žive u zlatnom dobu, jer se građani Srbije boljeg ne sećaju. Demokratska stranka Srbije i Lokalni front Valjeva ne moraju da podsećaju šta sve u Valjevu treba da se uradi. Nakon više od decenije štetočinske vladavine, Valjevo je konačno prodisalo zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću.

Iza predsednika Srbije stoje rezultati, ekonomska stabilnost, konstantan rast plata i penzija, izgradnja svakog dela naše zemlje, podizanje ugleda Srbije u svetu, jasna vizija i plan za bolju budućnost. A najvažnije je što iza Aleksandra Vučića stoji narod, narod koji želi da se Srbija razvija u pravom smeru i da konačno, nakon sumornih vremena režima DSS-a i drugih relikta prošlosti, svi zajedno stvorimo zemlju po meri svakog građanina, ali i svih onih generacija koje tek dolaze.

Valjevo je na dobrom putu i tek će zablistati, a do tada, mislioci iz Demokratske stranke Sribije i Lokalnog fronta Valjevo, mogu da se vrate “na dremku” i da budu spokojni.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo“

15 comments on “SNS: Za neke je bolno što se Valjevo razvija

 1. Ica smekerica

  Za sve sto su nas demokrate i socijalisti lagali godinama to sad rade ilo pocinju da rade naprednjaci da realizuju. Gerentoloski centar, brze trake, svasta nesto dobro, stizu fabrike, a sta ovi protiv njih daju? Samo mrznju. To narod ne zeli, zeli rad, a ne price sto im nude ostali.

  Reply
 2. Samo napred

  Drzava pomaze Valjevo pun gas i ja verujem da su pred nama istorijske godine.

  Reply
  1. Andrej

   Kao što su i prethodnih devet zaista istorijske! Devet godina pričate istu priču, pritom ste uništili sve institucije, kriminalce, lopove i nepismene izbacili u prvi plan, a ugled zemlje u svetu srozali i vratili nas 50 godina unazad. Jeduno je slika na pinku i RTS-u drugačija.

   Reply
 3. Bobiska

  Da nije smanjio Vucic cenzus ovi iz LF ne bi ni imali ni ovog jednog odbornika. Umesto da ga blagosiljaju, oni seju mrznju.

  Reply
 4. Jana

  Dss je izrucio vecinu nasih generala u Hag. Osecaju li se bar malo bedno zbog toga?

  Reply
 5. Zorica

  Za neke će uvek biti bolno što se Valjevo razvija i što se u Valjevu konačno nešto radi. Ali, razumem ja to, koga onda okriviti za lične nesposobnosti i nesigurnosti…

  Reply
 6. Predrag Savić

  Veliko izvinjenje naprednim prepisivačima doktorskih disertacija i lokalnih registara izvora zagadjenja. Priznajem, i ja sam ovih sedamdeset i kusur godina živeo u zabludi da je budžet koji usvoji Skupština grada domaći zadatak koji treba da urade gradonačelnik i gradska uprava. Napredna misao, medjtim, budžete odmah po usvajanju baca u zaborav, a njihovo izvršenje zamenjuje obećanjima o blistavoj budućnosti koja stiže sa fantastičnim investitorima čije šutiranje novozaposlene dovodi do ekstaze. U medjuvremenu se, bože moj, proarči 70 miliona kroz tekuću budžetsku rezervu.
  Dakle, mali Perica ne mora da piše domaći zadatak. Dovoljno je da potpiše pristupnicu, zar ne?

  Reply
 7. Gavrilo

  Nisam podrzavao vlast, ali nakon nekih tri-cetiri poslednja meseca promenio sam misljenje.

  Reply
 8. Pera

  Opet saopštenje ? Bez konferencije za štampu ? Jel nema ko da je održi ?

  A jwl se razvija napred il unazad ??? 🙂

  Reply
 9. Dragan

  Ja verovatno ne zivim u istom gradu sa većinom botova koji komentarisu ovaj vic.Grad Valjevo propada velikom brzinom,vecom nego što možete da zamislite.Odlazi omladina radna snaga je sve starija,u fabrikama su male plate,ta fabrika sto kao dolazi je kap za ovoliki grad.Grad je prljav zapusten ulice u rupama kulturni sadržaj nula,sportska dešavanja i suspeh lokalnih sportista katastrofa.Tonemo brzoooo,dali su krivi ovi ili predhodni koga boli ćošak jer i sledeći će biti isti.Zdravi bili i veseli

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.