Rehabilitacija Ulice Braće Nedić

U toku su radovi na rehabilitaciji Ulice Braće Nedić u Mesnoj zajednici Brđani, u dužini od 894 metra.

Ulica Braće Nedić je pretrpela velika oštećenja nakon poplava 2014. godine, kada je saobraćaj  sa regionalnog puta Valjevo – Loznica preusmeren u ovu ulicu. Grad Valjevo je za rehabilitaciju svih ulica opredelio 28 miliona dinara. Danas će biti završeni radovi oštećenog asfaltiranog dela, a u narednih 10 dana još 780 metara makadamskog dela ulice. Izvođač radova je „Preduzeće za puteve Valjevo“.

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infastrukturu Branko Vuković je najavio radove koji slede nakon asfaltiranja ove ulice.

„ U planu je rehabilitacija Ulice Cake Milivojevića, gde je u prethodnom periodu rađena rekonstrukcija vodovodne mreže, a nakon te ulice će se rehabilitovati ulice na Divčibarama. Što se tiče izgradnje ulica, ispod Šeste škole, za Podgorsku ulicu će se rebalansom budžeta opredeliti sredstva za rekonstrukciju vodovodne mreže, nakon čega ćemo mi izvesti radove i asfaltirati. Ta ulica je već dugo godina u planu da se asfaltira i ove godine će biti završena“, rekao je Vuković.

Predsednik Mesne zajednice Brđani Aleksandar Petrović se zahvalio rukovodstvu grada Valjeva na dobroj saradnji i naveo šta ih sve očekuje od radova u narednom periodu.

„Postoji mogućnost da ove godine na proleće uradimo trotoar, od produžetka Radničke ulice pored Vojske, što nam je potrebno zbog dece. Građani su pisali veliki broj zahteva za asfaltiranje nekih ulica. Mislim da ćemo imati dobru saradnju sa Brankom Vukovićem, bar smo do sada imali. Vodovod nas malo koči po pitanju asfaltiranja Podgorske ulice, trebalo je to ranije da se završi, ali rebalanskom budžeta, kao što je rekao rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković, biće odobrena sredstva, tako da ćemo nakon tih radova asfaltirati i ovu ulicu“, naglasio je predsednik Mesne zajednice Brđani.

12 comments on “Rehabilitacija Ulice Braće Nedić

 1. Svaka cast

  E hvala je milom Bogu da se konacno uradi ulica koja je od raznih radova unistena u predhodnim godinama.

  Reply
 2. Slobodan

  Cuo sam od prijatelja da su juce radili i bas su lepi komentari, kaze mi drug da je narod izasao da vidi, okupili se i po mnogim dvoristima se okupili i popili za napredak.

  Reply
 3. Ica smekerica

  Podgorsku kad urade skinucu se bos i peske cu da je predjem. Vidim da je obecano i da sacekamo, ako urade ima da ih blagosiljam.

  Reply
 4. Saobraćajac

  Kvalitetno se radi,problem je samo vozila kojase parkiraju u ulici i dolazi do problema.Mnogi vlasnici koji popravljaju i preprodaju vozila ostavljaju na ulici mesto u dvorištu.

  Reply
  1. Joca

   E to je kljuc! A ako pazljivo gledas svi imaju svoja dvorista i vecina ima zaista lep ulaz u dvoriste, a ostavlja gde ko stigne i ne moze da se prodje kako treba.

   Reply
 5. Dugo pamtim

  Jesu je Vodovod i Telekom izrovili prosle godine i red je bio da se sredi. Na tu izlazi par hiljada ljudi i pozdravljam sto se nakon 1994 godine nesto uradilo na toj ulici konkretno.

  Reply
 6. Gradjanin

  Saobraćajna policija treba da reguliše parkiranje.Ovo ako neurade biće ko na divljem zapadu svi parkiraju gde stignu, sa obe strane puta..Problem sto ulica nema za pešake trotoar ,veliki broj dece ide u školu tom ulicom.Ulica veže sve poprečne ulice.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.