Rvači na pripremama

      1 коментар на Rvači na pripremama

U periodu od 09.08-19.08.2021 rvači valjevske „Mladosti“ borave u Jošaničkoj banji na pripremama u organizaciji Rvačkog Saveza Centralne Srbije.

Organizacija priprema ima za cilj formiranje regionalne reprezentacije i održavanje kampa za mlade talente.

Na spisku selektora Djoković Srdjana našli su se Lazarević Ilija koji je aktuelni šampion Srbije za mladje seniore (U23), Marić Bojan koji je vicešampion za mladje seniore (U23) i Milutinović Nemanja (junior) za koga se odlučio nakon kontrolnih borbi koje su održavane dva puta u Kragujevcu i Valjevu i od koga se u narednom periodu očekuju veći dometi.

„Pored reprezentativaca na kampu za mlade talente učestvovalo je još 6 rvača „Mladosti“ koji tokom celog leta vredno rade. Pavlović Luka, kadet koji je na prvenstvu države za juniore osvojio bronzu zbog povrede skočnog zgloba propustio je pripreme i ceo tim želi mu brz oporavak. Već narednog vikenda ulazimo u jesenji deo sezone kada će se proveriti dostignuti nivo forme. Od septembra kreće i upis novih članova u besplatnu školicu rvanja što je jedan od prioriteta RK „Mladost“ tako da će drugi deo godine biti jako dinamičan i očekujemo sve bolje rezultate.“

Darko Pantelić, trener 

1 comment on “Rvači na pripremama

  1. Stefan

    Roditelji neka obrate paznju ko im trenira decu. Rvanje je tezak sport a sama nestrucnost trenera darka i marka je veoma opasna za decu u razvoju. Veoma lako mogu da se povrede !! Ako meni ne verujete na ovoj tvrdnji raspitajte se malo kod starijih rvaca ko vam trenira decu !! Velika sramota i politicka igrarija za pranje novca. Sramota !!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.