Uspeh plivača Valisa

Proteklog vikenda su plivači „Valisa“ nastupili na tri takmičenja. U subotu je u Kragujevcu održano drugo kolo prvenstva plivačkog saveza centralne Srbije na kome je pionirska štafeta u sastavu: Marić Andrijana, Petrović Dunja, Prostran Sofija i Mitrović Jana je osvojila bronzanu medalju.

U Trebinju na međunarodnom mitingu koji se održao u subotu i nedelju nastupilo je osam plivača iz Valjeva. Vuk Tešanović je bio najbolji u svojoj kategoriji u discilinama 50m slobodno, 50m delfin i 100m delfin, dok je bronzu osvojio u disciplini 100m slobodno. Anja Radojević je bila najuspešnija u svojoj kategoriji u disciplinama 100m leđno, 100m slobodno i 50m leđno, dok je srebro osvojila u disciplini 50m slobodno. Jana Tomašević je u disciplini 100m delfin osvojila zaltnu medalju a isti uspeh u disciplini 200m mešovito je ostvarila Tara Terzić, koja se na 100leđno i 200m slobodno plasirala  na drugu poziciju a u disciplini 50m slobodno stigla do bronzane medalje. Ognjen Dašković je osvojio tri srebrne medalje u disciplinama 50m slobodno, 50m delfin i 100m delfin a u disciplini 100m slobodno je bio treći. Simon Stefanović je u svojoj kategoriji  doplivao do srebrnih medalja u disciplinama 50 i 100m slobodno, dok je u disciplini 200m slobodno bio treći. Dimitrij Mijailović je u disciplini 100m delfin stigao do bronze.

U Beogradu je tokom proteklog vikenda, na Centralno evropskom prvenstvu debitantski nastup za reprezentaciju Srbije imala Maša Cvetković koja je nastupila u disciplinama 400m slobodno i plasirala se na jedanaesto mesto, dok je u disciplini 800m slobodno stigla do dvanaeste pozicije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.