Prijem vukovaca i đaka generacije

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković će u petak, 2. jula od 10 časova organizovati prijem za najbolje đake grada Valjeva ove i prethodne školske godine, njihove razredne starešine i direktore škola.

Prijem će organizovati ispred Gradske uprave, na platou pored spomenika Dragojlu Dudiću i tom prilikom će vukovcima i đacima generacija 2019/2020. i 2020/2021. godina biti podeljene propusnice za ulazaka na bazene u Petnici.

Kako je prošle godine izostalo nagrađivanje najboljih đaka, ove godine će se na jednom mestu naći po dve generacije svršenih osnovaca i srednjoškolaca, a ukupno ih je 268.

Ustanova za fizičku kulturu „Valis“ ove godine je posvetila posebnu pažnju najmlađim sugrađanima, kao i osobama sa smetnjama u razvoju i samohranim roditeljima, koji plaćaju jeftinije ulaznice ili besplatno ulaze na bazene!

Prema rečima v.d. direktora Željka Ostojića, svima u „Valisu“ je čast da na bazenima ugoste najbolje učenike grada Valjeva, koji već sada promovišu svoj grad na najbolji mogući način.

8 comments on “Prijem vukovaca i đaka generacije

 1. Školski

  Kakva ironija. Laza jedva završio srednju školu sad On prima dJake generacije. Za njega je.državni fakultet bio misaona imenica.

  Reply
 2. Lazar Nejaki

  Lazare, podnesi ostavku i idi kući! Presmešno je ovo sve! Biće te sramota da izađeš na ulicu i ostaćeš upamćen kao najgori gradonačelnik u istoriji!

  Reply
 3. Ana

  Svaka čast Valisu za sve ove poteze.
  A što se tiče đaka, decu treba od malih nogu učiti da za trud, slede određene povlastice, kao i ukazana čast da budu pozvana na prijeme i slična kulturološka dešavanja.. Taj osećaj “počastvovanosti” se izuzetno dobro može odraziti na mladu ličnost i dati podstrek za dalje usavršavanje. Jako lepo od gradskog rukovodstva što ima u vidu i “sitnice” poput ovih na koje ranije i nije obraćana tolika pažnja. Bravo.

  Reply
 4. Школски 2

  Тако је школски али да је завршио државни факултет, не би био ово што је данас.

  Reply
 5. Pomoćni trener

  Da li postoji odluka Upravnog odbora oko dodele tih propusnica ili je to na “dobru volju direktora”?Ukoliko odluke nema eto krivične prijavr za nesavestan rad u službi i zloupotrebu položaja

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.