Ove subote noćno kupanje u Petnici

U subotu, 31. jula od 21h na bazenima SRC Petnica biće organizovano noćno kupanje. Cena ulaznice 250 dinara. Noćno kupanje na bazenima SRC Petnica idealno je rešenje za sve one koji vole kupanje , dobru muziku , ali i za one koji traže način da se rashlade.

Ovo je peti put da ustanova organizuje noćno kupanje, a kako meteorolozi najavljuju visoke temperature tokom narednih dana, uslovi za kupače će biti idealni. Po rečima v.d. direktora Ustanove za fizičku kultru „Valis“ Željka Ostojića, na bazene u Petnici je prethodnih puta na noćno kupanje dolazilo u proseku od 500 do 1000 posetilaca.

SRC Petnica

„Od početka ovogodišnje sezone u SRC Petnica prodato je oko 45.000 ulaznica, ali možemo reći da je bilo oko 60.000 posetilaca s obzirom da deca do sedam godina, koji čine oko 30 odsto naših posetilaca, ne plaćaju ulaz na bazen. Ono što je zanimljivo, ranijih godina je radnim danima u proseku bilo oko 600 prodatih ulaznica, a vikendom između tri i četiri hiljade. Tokom ove sezone, imamo u proseku 1.600 ulaznica i radnim danima i vikendom, što smatram da je postignuto novom strukturom cena, odnosno spuštanjem cena za učenike i studente radnim danima na sto dinara. Na taj način smo rasteretili vikend, a ujedno i doprineli boljem održavanju kvaliteta vode u bazenima. Kao ustanova Grada nama nije cilj da zaradimo, već da stvorimo najbolje uslove za naše sugrađane, i po pitanju cene i po pitanju usluge. Uspeli smo da budemo konkurentni bazenima u Vrujcima, Ubu i okolnim mestima i da ostvarimo benefit od 20 odsto u odnosu na sezonu 2019. godine“, ističe Ostojić.

1 comment on “Ove subote noćno kupanje u Petnici

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.