Sportski duh medicinara

      1 коментар на Sportski duh medicinara

Delegacija članova Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Kolubarskog okruga učestvovala je na 25. Sporstkim igrama održanim u Budvi u periodu od 13. do 19. juna 2021. godine. Delegacija od preko pedeset predstavnika, sportskih entuzijasta, medicinara, zaposlenih u Opštoj Bolnici Valjevo, domovima zdravlja Valjevo i Osečina, i Zavodu za javno zdravlje Valjevo, ostvarila je veoma zapažen sportski rezultat u obimnoj konkurenciji medicinara iz cele Srbije.

U muškoj konkurenciji osvojene su  zlatne medalje u košarci, malom fudbalu i šahu, a bronza u rukometu i atletici.I naše dame su se pokazale kao veoma dobri sportisti osvojivši bronzane medalje u rukometu i pikadu. Svi medicinari su osim sportskog duha pokazali i umeće u sportskim disciplinama iako nisu profesionalni sportisti, a u poslednjih godinu ipo dana su se hrabro borili sa koronom i pobedili.

Učesnici 25. Sportskih igara izrazili su veliku zahvalnost Budvi kao dobrom domaćinu i Sindikatu koji je sve to omogućio, u želji da naredne godine nastave druženje i nadmetanje u sportskom duhu, a u svoje medicinske ustanove donesu još više sportskih odličja.

1 comment on “Sportski duh medicinara

  1. Колега

    ЈАДНЕ СПОРТСКЕ ИГРЕ ГДЕ ГОРАН МАРКОВИЋ УЧЕСТВУЈЕ, КОЈИ ЈЕ БИО У БУДВИ И КОЈИ СЕ СВАЂАО И ОСРАМОТИ НАС.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.