Foto konkurs “Moja priča”

“Moja priča” naziv je foto konkursa koji je za sve srednjoškolce i studente raspisao valjevski Odsek Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija.

Cilj konkursa je potraga za najlepšim fotografijama u cilju podsticanja kreativnosti kod mladih, a zainteresovanim učesnicima se daje sloboda da u skladu sa zadatom temom izraze svoje ideje i ispolje kreativnost.

Učesnici konkursa “Moja priča” mogu da konkurišu sa jednom crno-belim ili kolor fotografijama u digitalnom obliku. Minimalna dimenzija duže strane fotografije mora biti 3.000 piksela u JPEG formatu, do 10 megabajta, i mora odgovarati temi konkursa. Nije dozvoljena obrada fotografija, osim osnovne digitalne obrade poput uobičajene korekcije boje/kontrasta.

Fotografije za konkurs se šalju putem zvaničnog sajta valjevskog Odseka Akademije na adresi www.vipos.edu.rs, a glasanje za najlepšu fotografiju obavlja se na društvenoj mreži Instagram, tako što je potrebno zaprati stranicu vipos_valjevo, a potom lajkovati određenu fotografiju učesnika konkursa. Fotografija sa najviše lajkova biće pobednička, a Akademija autora najlepše fotografije nagrađuje krstarenjem Drinom sa posetom Višegradu brodom “Grizzly” za dve osobe!

Foto konkurs “Moja priča” otvoren je do 20. juna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.