SNS: Čestitka gradjanima za Uskrs

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu, sveštenstvu i vernicima Srpske pravoslavne crkve, upućuje čestitku povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa.

U prazničnom duhu vaskrsenja, podsetimo se neprolaznih vrednosti pravoslavne vere ljubavi, praštanja, tolerancije, mira, međusobnog uvažavanja i razumevanja.

Praznik vaskrsenja Gospodnjeg simbolizuje pobedu života i neka radost života bude nepresušno nadahnuće da u vremenu velikih izazova pred kojima se nalazi čovečanstvo i Srbija, složno i zajednički radimo gradeći mostove međusobnog poverenja i razumevanja, kako bi  doprineli opštem napretku i prosperitetu.

Neka nam ovaj veliki praznik nade i vere u bolju budućnost, bude podsticaj da istrajemo na Hristovom putu pobede ljubavi nad mržnjom, istine nad lažima i pravdom nad nepravdom. Neka Vaskrs donese snagu svim našim sugrađanima  da svako iskušenje prevaziđu, a u domove donese zdravlje, radost, slogu i sreću.

Želimo vam da radost najvećeg hrišćanskog praznika podelite sa svojim najbližima i da vaskršnje dane provedete u duhovnom blagostanju. Hristos vaskrse!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.