Sednica Skupštine u 10h

      5 коментара на Sednica Skupštine u 10h

Ovog prepodneva u 10h počeće još jedna sednica gradske Skupštine. Pred odbornicima najvažnije tačke jesu rebalans budžeta I kreditno zaduživanje.

Valjevski odbornici danas će razmatrati brojne tromesečne izveštaje , ali I predložene izmene programa poslovanja  javnih preduzeća. Izmedju ostalog Skupština treba da usvoji I ponovna izdvajanja za Apoteku, ali I izmenu plana komunlane gradnje .

Ključne tačke dnevnog reda svakako su rebalans budžeta I kretino zaduživanje grada u iznosu od 85 miliona dinara za kupovinu nedostajućeg zemljišta u privrednoj zoni za potrebe novog investitora.

Odbornici će takodje odlučivati I o smanjenju sopstvene odborničke nadoknade sa 10 000 na 5 000 dinara.Zanimljivo je da se medju sadašnjim odbornicima nalazi najvećo broj onih koji su bili odbornici I u prošlom sazivu I koji su svojevremeno glasali za podizanje iznosa .  

5 comments on “Sednica Skupštine u 10h

  1. Bunga Bunga

    Da li ima odbornica iz opozicije koje primaju i platu u javnom preduzeću i dnevnicu dok nam se deca leče SMS porukama?

    Reply
  2. Miki

    Do kada će da sedi ova Zora na 7 spratu kao nacelnik? Ne može da dovede u red svoj sprat! Kad izadjes iz lifta kancelarija samo čuješ smeh, i abrove od par žena.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.