Saopštenje Javnog pravobranilaštva

Povodom zahteva koji su javnim putem upućeni pravobranilaštvu, a koji se odnose na rad i postupanje ovog organa, Zajedničko pravobranilaštvo Valjeva izdalo je sledeće saopštenje:

„Pravobranilaštvo je samostalan i nezavisan organ, koji obavlja poslove pravne zaštite imovinskih prava i interesa Grada Valjeva i ostalih osnivača.

S tim u vezi, obaveštavamo javnost da u svim predmetima uvek postupamo isključivo na osnovu zakona i drugih propisa, a ne po zahtevima političkih stranaka, drugih grupacija i bilo kog pojedinca.

ZAJEDNIČKO  PRAVOBRANILAŠTVO

GRADA VALjEVA I OPŠTINA LAJKOVAC,  LjIG I OSEČINA

PRAVOBRANILAC

 Darko Kostić“

13 comments on “Saopštenje Javnog pravobranilaštva

 1. sin anarhije

  Ma sve je u Srbiji po zakonu , od savamale , pada helikoptera i milion drugih slucajeva u Bg i lokalu , po sistemu niko nije kriv dok je nevin … ko o cemu , orjetka o postenju …

  Reply
 2. posetilac

  Da li je Darko uspeo sam da sastavi ovako komplikovano saopstenje ili mu je neko pomogao?

  Reply
 3. Sudija

  Da je bila pravna država,SPS bi bio zabranjen i na dugogodišnjoj robiji za svo zlo koje su napravili njihovi kadrovi u Srbiji a ne bi sada prodavali poštenje i pravdu

  Reply
  1. Hahaha

   Sudija, el ti neko rekao koja je godina sada? Devedesete prosle davno, dosli novi ljudi…
   Da, dobio si tri boda za ovo baljezganje.❤

   Reply
 4. Obavesteni

  Otkad ovi postoje, Ili su se sad probudili iz zimskog sna. Hitno vas sve treba LUSTGRIRATI! Gde ste u aferi Krusik, Jovanica, silnim mahinacijama u ovom gradu, Radio Valjevo, Jablanica i mnoge druge privatizacije? Protiv koga ste vi kao zastitnici javne imovine pokrenuli postupak i isti dobili ili uhapsili nekog sto je unistqavao drzavnu- drustvenu imovinu.

  Reply
  1. Sasa Popovic

   Pred ovim deckom je svetla buducnost ali u zvezdama granda.Nikad nije kasno

   Reply
 5. Pravnik na rasprodaji

  Bas si ti pametan decko za tebe su gradjani pisali peticiju da budes javni pravobranilac? Ili te tu postavio sps,ili si slucajno bio kandidat za narodnog poslanika na listi spsa. Decko jesi ovu glupost sam smislio ili ti je neko pomogao.?

  Reply
 6. Sasa Popovic

  Pred ovim deckom je svetla buducnost ali u zvezdama granda.Nikad nije kasno

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.