Radnički lagano do novih bodova

U 24.kolu Kolubarsko-mačvanske zone Radnički je na Petom Puku savladao ekipu imenjaka iz Klubaca sa 3-1 Domaći su meč rešili u periodu od 21 do 31 minuta kada su postigli svoja tri pogodka.Prvo je u 21 min.Živanović doveo Radnički u vodstvo.Na 2-0 povećao je Đurić iz penala u 27 min. a treći pogodak je postigao je Stefan Stamenić u 31.min. Za razliku od prvog drugo poluvreme je proteklo u nezanimljivoj igri.Domaćin uljuljan visokim vodstvom u nastavku je stvorio samo dve prilike koje nije iskoristio a gosti su preko Mićića u 52 min.uspeli da smanje na 3-1. 

Za Radnički su na ovom meču nastupili-Krstić, Đukić, (Žerajić)Marković, (D.Vasić)S.Stamenić, Simeunović, Vasiljević, Đurić, U.Stamenić, Jović,(M.Vasić)Živanović, (Dimitrijević), Janković.(Dragojlović).

Posle ovog kola domaći su zadržali poziciju 4 dok gostima predstoji grčevita borba za opstanak .

Omladinci i kadeti koji se takmiče u prvoj ligi Srbije gostovali su u Loznici i oba meča završena bez pobednika.Omladinci su odigrali 1-1 a gol za Radnički je postigao Janković,dok su kadeti igrali 2-2 strelci su bili Grujić i Marković.Pioniri su poraźeni u Šapcu od Sanrajsa 2-3 dok su petlići savladali ekipu Vojvode u Mionici sa 3-0.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.