Jedno zlato, dva srebra i tri bronze za BK Sputnjik na III MTB Kupu Srbije

Biciklisti Valjevskog Sputnjika, u subotu na lll MTB Kupu Srbije koji je održan u Ćićevcu, ostvarili su odličan rezultat.

Najuspešnija je bila pobednička ekipa BK SPUTNjIK u konkurenciju poletarki ispod 13 godina koju su sačinjavale Mila Starčević koja je osvojila bronzu i Natalija Tošić koja je stigla do IV mesta. U timskom plasmanu, srebrnim medaljama su se okitile ekipe mlađih poletaraca i kadeta, a u pojedinačnoj konkurenciji na treći stepenik pobedničkog postolja popeli su se još i mlađi kadet Igor Davidov i mlađa poletarka Natalija Kulinčević. Četvrta mesta u svojim kategorijama osvojili su i Starčević Sava i Bogdan Angelovski, peti su bili Hristina Đurić, Marija Ćesarević i Marko Ćesarević, do šestog mesta je stigao Lazar Angelovski i Borisav Đurić, a sedmi plasirani je bio   Đorđe Pavić.

Mlađa kadetkinja Nikolija Kulinčević, nakon dobre treće pozicije u prvom krugu, u nastavku je pala u jednoj krivini, srećom bez posledica, ali nije uspela da završi trku iako je bila jedan od favorita za osvajanje medalja. Na ovom takmičenju, ostali od 20 takmičara plasirali su se do 15-og mesta.

Najbolji valjevski biciklistički klub Sputnjik je na ovu trku došao čak sa 9 vozila u čemu su veliku podršku za pokriće troškova,  pored grada Valjeva i glavnog sponzora PLANET BAJKA,  dali i roditelji i članovi porodica koji su bodrili valjevske mlade sportiste.

Prilika da se nastavi niz je već u nedelju kada se vozi IV MTB KUP SRBIJE u Niškoj Banji.

FOTO: bksputnjik@mail.ru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.