Žurke se iz grada „preselile“ na selo

Reagujući po prijavi gradjana pripadnici komunalne milicije i valjevske policije u Divcima u objektu nekadašnjeg restorana „Čarolija“ zatekli proslavu sa više od 20 ljudi, a u Dračiću u privatnoj vikendici 15 lica.  

Bez obzira na zabranu okupljanja u gradu i okolini i dalje se organizuju žurke i proslave. Komunalna milicija uz aistenciju valjevske policije dužna je da reaguje po prijavi gradjana i prijavu proveri na licu mesta.

Tako je bilo i sinoć kada je u proveri po prijavi u nekadašnjem ugostiteljskom objektu „Čarolija“, na privatnoj proslavi zatečeno više od 20 osoba. Organizatoru proslave pisana je krivična prijava , a prisutnim licima kazna za nepoštovanje epidemioloških mera.

Identičan je slučaj bio i sa prijavom žurke u selu Dračić gde su komunalna milicija i valjevska policija zatekli 15 lica. Organizatoru proslave pisana je krivična prijava, a prisutnima kazne za nepotovanje epidemioloških mera.

Kako se moglo čuti proteklih dana Krizni štab će moguće ove nedelje razmatrati otvaranje unutrašnjosti  ugostiteljskih objekata za gradjane dok je i dalje na snazi odluka kojom se dozvoljava samo rad bašti . Ipak, kako se moglo čuti, ukoliko bi gradjanima i bio dozvoljeno da koriste zatvoreni deo objekta na snazi bi i dalje ostala mera vezana za proslave, muziku uživo i razmak izmedju stolova. 

8 comments on “Žurke se iz grada „preselile“ na selo

 1. Bora Drljača

  Da je srece sto vise ovakvih zurki , da murija i komunalci ne znaju gde ce pre .

  Reply
  1. Obavesteni

   Kako da ne, Pitajte lekare i osoblje u Hintoj Infektivnoj, grudnom kako je njima, pa onda pravite zurke.

   Reply
 2. sin anarhije

  Sta tu ima cudno , ogromna vecina tzv gradjana je sa sela , zato su sela opustela , ostali su samo pravi domacini , a Valjevo od grada postalo najvece selo u Evropi u smislu nekulture , bahatosti i necivilizacijskog ponasanja ….

  Reply
 3. Milos

  „novinari“, hoćete li da vam dostavim i snimak vikendice, koliko plaćate? Nemate slike … Nije lepo.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.