Odličan početak sezone za plivače Valisa

Tokom vikenda, u Beogradu na bazenima SRC „Milan Gale Muškatirović“ je održan prestižni međunarodni plivački miting „Ante Lambaša“. U konkurenciji 600 plivača iz 38 klubova iz BIH, Makedonije i Srbije, plivače „Valisa“  predstavljalo je 14 plivača predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.

Najuspešnija je bila Maša Radojević koja je u kategoriji pionirki u disciplini 200m slobodno stigla do druge pozicije, isti uspeh je imala i u disciplini 200m slobodno, dok je u disciplini 50m leđno stigla do bronzane medalje.
Marija Stevanović je u disciplini 50m prsno bila najbolja u kategoriji juniorki a  100m prsno stigla je do srebrne medalje.

Vuk Tešanović je u disciplini 100m slobodno  u kadetskoj konkurenciji bio drugi, isti uspeh je ostvario i u disciplini 50m slobodno, na 100m delfin je bio treći.
Anja Radojević je u disciplini 100m leđno u kategoriji juniorki stigla do bronzane medalje.

Ognjen Dašković, Simon Stefanović, Jana Tomašević, Natalija Kovačević, Milic Ristić, Nina Pantelić, Teodora Ilić, Mihailo Ilić i Đorđe Živković su imali odlične nastupe na nivou svojih ličnih rekorda.
„Posle prošle sezone koja je bila jedna od najuspešnijih u dvadesetogodišnjoj istoriji kluba, svi parametri ukazuju na to da bi ovo mogla da bude još uspešnija sezona, ovo takmičenje je ujedno bilo generalna proba za  Otvoreno  prvenstvo Srbije, koje će se održati u Beogradu za dve nedelje.

PK Valis

1 comment on “Odličan početak sezone za plivače Valisa

  1. Poznanik valjevac

    Uuu a trener na nivou… Došao iz sela da trenira nas Va…. Ko da u njegovom selu ne treba trener…. Dobijaju on i gdin bole besplatne autobuse za prevoz dece a oni mangupi deci naplaćuju prevoz… I kao pošteni….pravi med od šećera… Poštenjačina… Al u lakat… On bre ne zna rado od kupusa da prospe… Trenira decu… Priučenii… Nazad u selo.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.