Donacija „Europrom“-a – paketi pomoći najugroženijima

U susret predstojećim praznicima kompanija  „Europrom“ je donela odluku da donira 1150 prehrambeno-hemijskih paketa pomoći socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama.

Pomenuti paketi biće raspoređeni na sve opštine u kojima „Europrom“ ima pozicionirane svoje maloprodajne objekte, i to po sledećem rasporedu:

Opština Valjevo         550 paketa

Opština Lajkovac       100 paketa

Opština Mionica        100 paketa

Opština Osečina         100 paketa

Opština Kosjerić         100 paketa

Opština Krupanj        100 paketa

Opština Loznica         100 paketa

Navedena akcija biće sprovedena kroz saradnju sa Crvenim krstom svake opštine. Navedena organizacija će u svakoj od navedenih opština do kraja meseca decembra 2020. godine podeliti prehrambeno-hemijske pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama iz pomenute opštine po svojoj evidenciji i rasporedu (pri tom vodeći računa da prilikom deljenja budu ispoštovane obavezne epidemiološke mere).

„Europrom“ je sličnu akciju donacije prehrambeno-hemijskih paketa organizovao u saradnji sa Crvenim krstom Valjevo u aprilu ove godine. Paketi su tada podeljeni korisnicima Narodne kuhinje Valjevo, i ideja kompanije je tada bila da u prazničnim danima Uskrsa pomogne onima koji su najugroženiji. Tada se akcija donacije paketa odnosila na opštinu Valjevo, a sada – pred novogodišnje i božićne praznike – „Europrom“ će realizovati akciju koja će obuhvatiti svih sedam opština na kojima pomenuta kompanija posluje.

Iz „Europrom“-a poručuju:

“Verujemo da će akcija biti završena uspešno, i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način.”  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.