GrO SNS: Preseljenje u nove prostorije

Povodom preseljenja u nove prostorije u Hajduk Veljkovoj 7 GrO SNS-a izdao je sledeće saopštenje za javnost:

“Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu od danas se nalazi u novim prostorijama. Zvaničnom otvaranju uz poštovanje svih epidemioloških mera prisustvovali su Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, Branislav Malović član Izvršnog odbora i koordinator za Kolubarski i Mačvanski okrug i Vladan Sekulić član Glavnog odbora.

Nove prostorije Srpske napredne stranke su u potpunosti prilagođene svim planiranim aktivnostima kao i funkcionalnom radu sa članstvom, simpatizerima ali i svim zainteresovanim građanima Valjeva. Ono što je planirano za naredni period jeste uspostavljanje što bolje komunikacije na lokalnom nivou sa svim zainteresovanim građanima uz prihvatanje svih dobronamernih sugestija i rešavanja realnih problema.

Izuzetna nam je čast što se u novim prostorijama Srpske napredne stranke nalazi i kancelarija Okružnog odbora. Nove prostorije Gradskog odbora nalaze se u Hajduk Veljkovoj ulici br. 7 i svi zainteresovani građani su dobrodošli.

GrO SNS Valjevo“

27 comments on “GrO SNS: Preseljenje u nove prostorije

 1. Сендвичар

  Сада ће пуњење аутобуса бити много брже и једноставније.

  Reply
   1. Сендвичар

    Криво ми је Миле, не могу од тебе да дођем на ред. Млого си јешан.

    Reply
  1. Botica

   Genije ste. Bas ste nas lepo nasmijali. Dok je nama humora dotle smo živi. Bravo Sendvicar.

   Reply
 2. Pedja Kolubara 2

  Nove prostorije Gradskog odbora nalaze se u Hajduk Veljkovoj ulici br. 7 i svi zainteresovani građani su dobrodošli.

  Neće vam biti prijatno kada budemo navratili.

  Reply
  1. Toša

   Kao kada je narod krenuo na distribuciju pred peti oktobar…Ali ovi mladi sendvičari, koji traže uhlebljenje preko stranke, jer su ih tako mame i tate vaspitali, oni to ne znaju, bili su klinci.

   Reply
 3. Mile seljak

  Prostorije su odlicne i jedna stranka kao sto je sns zasluzuje ovakve prostorije, a ne kao demokrate recimo sto nece ni da svoje okrece i ako ih dzaba koriste od grada.

  Reply
  1. Demokrata

   Kako čovek lepo izabere nadimak za sebe.
   Demokrate su prostor u kojem se nalaze počele da koriste u vreme dok je taj prostor bio u privatnom vlasništvu i uredno ga plaćale vlasniku. Što se tiče stanja u kojem se objekat nalazi, ono je isključiva odgovornost vlasnika tog objekta. Grad je od privatnog vlasnika prostor preuzeo na osnovu konverzije dugovanja koje je vlasnik imao prema gradu. Ono što je zanimljivo je da, kao i za mnoge druge objekte u svom vlasništvu (Dom vojske, zgradu na Desankinom trgu u kojoj su bili smešteni Radio Valjeva i Napred, na primer), grad ni za ovu zgradu nema jasan i utvrđen plan namene.
   Što se demokrata tiče, oni su godinama imali pravo da traže od grada da kao parlamentarna stranka koriste prostorije u vlasništvu grada, ali to nisu radile, već su plaćale prostor privatnom vlasniku prostora.

   Reply
 4. Igor

  Prostorije stranke su lepe , a vrata su otvorena za sve građane, za njihove predloge. Sve najbolje Naprednjaci.

  Reply
  1. Мод

   Могли сте на пример да мало уштедите на велелепности објекта, и да остатак новца уплатите за ОБОЛЕЛУ ДЕЦУ. Ето, нисам свратила, али имам ПРЕДЛОГ за вас.

   Reply
 5. Nevenka

  Obzirom na uspešan rezultat rada stranke u predhodnom periodu kako na republičkom, tako i lokalnom nivou, stranka je i zaslužila ovakve prostorije. Očekujemo da se u novim prostorijama nastaviti još bolji i uspešniji rad koji će biti u interesu građana Valjeva.

  Reply
  1. Aleksa

   Šta je to uspešan rezultat jedne stranke na vlasti u jednom gradu? Prosečna plata ispod proseka u Srbiji? Nijedna nova investicija u Valjevu za 8 godina? Ulice prepune rupa? Valjevo kao najzagađeniji grad u Evropi? Nenamensko trošenje budžetskog novca na stranačke i lične prijatelje? Vređanje svih koji ne misle kao vlastodršci? Gde su ti uspešni rezultati kojima bi jedna stranka trebalo da se pohvali?

   Reply
  2. Мод

   Сестро где ти живиш, како живиш, од чега живиш? Видиш ли блато, смеће и смог у граду? Видиш ли плате код приватника испод минималца? Видиш ли редове испред Дома здравља и градску власт која се уопште не обраћа грађанима ?

   Reply
  1. Дверјанин014

   Ниасм скоро видео бољи коментар. Частим кафу.
   ДО СЛОБОДЕ СЕ НЕ СТИЖЕ ПУЗАЈУЋИ.

   Reply
 6. Jovana Petrović

  Za ozbiljnu stranku – ozbiljne prostorije. Vidim da to pojedincima ozbiljno smeta. Bravo za SNS Valjevo!

  Reply
 7. Radnik

  E kamo lepe sreće da je Valjevo lepi kao ove prostorije,a imali su vremena,eto našeg naroda,oduševljeni prostorijama a za grad ih baš briga,jasno da grad nije grad nego selo,da selo nije mrtvo nego je u grad,a grad je mrtav

  Reply
 8. Profesor

  Narod I grad u apatiji,nema novih radnih mesta,novih fabrika,novih kapitalnih infrastrukturnih projekata ,a vladajuca stranka ulazi u lokal od nekoliko desetina evra,I ocekujete aplauz,podrsku za to? Nahranite gladne u ovom gradu,dajte Nadu I nova radna mesta,prestanite da trosite pare na lokale,autobuse,telefone od 1000 evra.

  Reply
 9. Anita

  Sredili su sve u gradu, zakrpili ulice, trotoare, zastitili centar grada od sumanute gradnje zgrada, obnovili fasade, doveli investitore u grad, ulozili u bolnicu, napravili plan protiv zagadjenja, zaposlili strucne ljude, pa je red i da dobiju ovakvu kancelariju, zasluzili su. Tek ce sad jos vise da rade.

  Reply
 10. Milutin

  E, baš fino. Stavili su fotos Vođe na DNU, do zemlje ove
  stambene zgrade. Tu mu je i mesto. Ala će narkomani i
  pijanice , noću da zapišavaju taj lik. Jbg, lako dobace…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.