Ugostiteljski objekti mogu da rade samo do 21h

Štab za vanredne situacije grada Valjeva, na današnjoj, 54. sednici je doneo naredbu da se radno vreme objekata koji obavljaju – pružaju ugostiteljske usluge ograničava, tako da ti objekti neće raditi od 21.00 časa do 06.00 časova narednog dana.

Ova odluka je doneta na osnovu izveštaja o povećanju broja novoobolelih od Korona virusa u Valjevu, kao jedna od prvih mera kako bi se sprečilo okupljanje i zadržavanje većeg broja ljudi u zatvorenom prostoru.

Takođe je usvojen zaključak da se pojača komunalna higijena ulica i javnih površina i higijena javnih objekata i zajedničkih prostorija u stambenim zgradama.

Članovi Štaba za vanredne situacije su ponovili apel da se dosledno primenjuju sve mere za suzbijanje virusa. Nošenje maski, držanje distance, dezinfekcija prostora, izbegavanje okupljanja bilo koje vrste su neophodni, ako želimo da sačuvamo zdravlje, živote, zdravstveni sistem i privredu našeg grada.

Odluka o radnom vremenu ugostiteljskih objekata u ovoj godini je više puta menjana, a u skladu sa epidemiološkom situacijom.

1 comment on “Ugostiteljski objekti mogu da rade samo do 21h

  1. Tutan C Mon

    To i nije lose, jer mogu da sednem predvece u kafanu i da se nalivam do 21 h i kakav god tempo ispijanja da forsiram, oticicu kuci trezan ili blago nasljeman, leci na vreme i svi srecni.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.